Örgü yabangülüm'den yine patikler:))))

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Çok güzel olmuşlar cnm, ellerine sağlık, Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş. a.sa.s

canını seven kaçsın sersoy oy oy geldi balçöreğimi de yaban çiçeem,de vermem ona göre sersoyum sencede harika değil mi bu patişler

benim kızdan bahsetmiyorum ülküm bal çöreğim derken balsuratdan bahsediyorum

:roflol: :roflol:
kızlar zeynep delirdi yine :roflol: şimdi susmaz bu yaaa
ben kaçıyorum valla uykum var uğraşamayacam mirmirmirmir

patikler kesinlikle harika :hooray:

Bizim kızlar toplandık toplandıkk :roflol::roflol:

Selma kaçamazsın dur ordasüprizzzzzkaydirigubbakcemile3

balım ben alışık değilim bu saatte takılmaya.. sonra çarpılırım mazallah -tatlicadiarzu- zeynepte kına yakar kaydirigubbakcemile3 hep kocacımı yanlız bırakmayım zaten özluyorum butun gun.. size bol muhabbetler iyi geceler Şeniz

hadi nan ordan çatlak gacı tutanmı var seni:dilcikar: küsdüm ahanda konuşmuyom sennen:çok üzgünüm: 2 gecedir dadandın kk ya şimdi bana mı fatura çıkarıyon :dilcikar:

ben sana hiç küsermiyim selmam şaka bacım sen bakma bana git yat uyu yabanında konusunu geyiğe çevirmeyelim neyse selmam iyi geceler canım dostum benim

kıslar ben neler kaçırmışım:((herüfüm beni bekliyordu hemen kapatmak zorunda kaldım..

o güzel ellerin dert görmesin yabangülüm masallah bu el emegi göz nuru ve icinde bolcana sevgi olan patikleri insallah insallah giydiricek bebislerin olur en kisa zamanda bunu tüm kalbimle diliyorum:Saruboceq:

Çok güzel olmuşlar cnm, ellerine sağlık, Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş. a.sa.s

çok güzeller :ecrin_bebek:

kıslar teşekür ederim güzel yorumlarınız için..amin canlarım amin...a.s.:1hug:

ülkücüm canım çok güzeller ellerine,emeğine sağlık rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğinide nasip eder sana pati pati ayaklarına giydirirsin...

pek şirin olmuşlar canım ,allah en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin canım
bebişinin ayağında resimlerini eklersin bizde seferiz burda :)

ülkücüm canım çok güzeller ellerine,emeğine sağlık rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğinide nasip eder sana pati pati ayaklarına giydirirsin...
amin canım benim işallah..
oo bacım döktürmüşsün yıne ellerıne saglık
teşekür ederim
pek şirin olmuşlar canım ,allah en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin canım
bebişinin ayağında resimlerini eklersin bizde seferiz burda :)

işallah canım allah o günleride gösterir işallah..

Back
X