Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
balım ben alışık değilim bu saatte takılmaya.. sonra çarpılırım mazallah -tatlicadiarzu- zeynepte kına yakar kaydirigubbakcemile3 hep kocacımı yanlız bırakmayım zaten özluyorum butun gun.. size bol muhabbetler iyi geceler Şeniz
hadi nan ordan çatlak gacı tutanmı var seni:dilcikar: küsdüm ahanda konuşmuyom sennen:çok üzgünüm: 2 gecedir dadandın kk ya şimdi bana mı fatura çıkarıyon :dilcikar:
ben sana hiç küsermiyim selmam şaka bacım sen bakma bana git yat uyu yabanında konusunu geyiğe çevirmeyelim neyse selmam iyi geceler canım dostum benim
o güzel ellerin dert görmesin yabangülüm masallah bu el emegi göz nuru ve icinde bolcana sevgi olan patikleri insallah insallah giydiricek bebislerin olur en kisa zamanda bunu tüm kalbimle diliyorum:Saruboceq:
pek şirin olmuşlar canım ,allah en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin canım
bebişinin ayağında resimlerini eklersin bizde seferiz burda :)
pek şirin olmuşlar canım ,allah en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin canım
bebişinin ayağında resimlerini eklersin bizde seferiz burda :)