Yabani iğde zayıflama - kilo verme

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Yabani iğdenin çekirdek özlerinden ortaya çıkarılan omega 7 yağ asidi, kabızlık ve cilt ve tırnak bakımı basta olmak üzere vücut fonkisyonlarının daha iyi çalışabilmesi için gerekli bir bileşendir.

Yabani iğdenin çekirdek özlerinden ortaya çıkarılan omega 7 yağ asidi, kabızlık ve cilt ve tırnak bakımı basta olmak üzere vücut fonkisyonlarının daha iyi çalışabilmesi için gerekli bir bileşendir.

Ünlü Türk Kalp Cerrahı Mehmet Öz'ün de yapmış olduğu araştırmalara göre bu bitki, Omega 7’den de oldukça zengindir. Omega 7, derinin doğal bir bileşenidir, cildi nemlendirici, onarıcı etkisi ispatlanmıştır.

Omega 7 ve kilo kontrolü

Omega 7 yağ asidinin, vücutta yağ birikiminin engellenmesine, insülin seviyesinin düzenlenmesine ve kilo kontrolüne yardımcı olduğunu gösteriyor. Bu mucizevi madde metabolizmayı hızlandırarak vücudun insülin hassasiyetini artırıyor. Vücut, glikozu yağ olarak depolamak yerine enerjiye dönüştürüyor, böylece kilo kontrolü kolaylaşıyor.

Omega 7'yi doğada saf haliyle bulmak neredeyse imkansız. Bu sebeple omega 7 üreticileri iyi araştırılmalı ve sertfikaları olanlar tercih edilmelidir.

yabani iğde ne bilmiyorum ama normal iğde çok severim kesinlikle çok faydalı ayrıca tok tutuyor bol su içiriyor ve tatlı isteğinizi kesiyor diyet yapan yapmayan herkes yesin şifa kaynağı hepimize kolay gelsin

yabani iğde ne bilmiyorum ama normal iğde çok severim kesinlikle çok faydalı ayrıca tok tutuyor bol su içiriyor ve tatlı isteğinizi kesiyor diyet yapan yapmayan herkes yesin şifa kaynağı hepimize kolay gelsin
100 gr 50 kaloriymiş onu da ekleyim dedim benim gibi kalori hesabı yapanların işine yarar :34:zaten 5 -10 tane yedimi doyuyorsun süper :16:

100 gr 50 kaloriymiş onu da ekleyim dedim benim gibi kalori hesabı yapanların işine yarar :34:zaten 5 -10 tane yedimi doyuyorsun süper :16:

Canım nerden alıyorsun iğdeyi manavdan mı? Hiç rastlamadım şimdiye kadar,ama küçükken yerdik onu hatırlıyorum.

Canım nerden alıyorsun iğdeyi manavdan mı? Hiç rastlamadım şimdiye kadar,ama küçükken yerdik onu hatırlıyorum.
kuru yemişçilerde var marketlerde felan olmuyor hamilesin herhalde canında çekmiştir kıyamam söyle hemen alsın babası:46: hayırlı olsun şimdiden :nazar:inşallah gönlünüzdeki muradınız olur sevgiler:16:

kuru yemişçilerde var marketlerde felan olmuyor hamilesin herhalde canında çekmiştir kıyamam söyle hemen alsın babası:46: hayırlı olsun şimdiden :nazar:inşallah gönlünüzdeki muradınız olur sevgiler:16:

Yok canım hamile değilim bebeğim 6 aylık.
Kilo vermeye çalışıyorum da aralarda yemek için almayı düşünüyorum.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.

yabani iğdeyi de ilk burada duydum, gerçekten çok farklı ürünleri öğrenmemize sebep olan paylaşımlar oluyor, çok teşekkürler.

Back
X