Yadırgamadan akıl verir misiniz

Allahm sizden razı olsun canım çok teşekkür ederim sizinde Allah yardımcınız olsun olurda anlatmak isterseniz bende dinlerim sizi rabbime bize sabır ve güç versin hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Aynen bende burdayım

6 aylık doğdu ve kalbinde sorunlar vardı canım Allahmn bebeğime yazdığı ömür o kadarmış gerisi bahane şuan çalışmıyorum ama çalışıp bakabilrm oğluma kendim aç kalırım ona yine bakarım bundan hiç şüphem yok Allaha şükür
Çok üzüldüm canım öbür dünyada bebeğin sana sefaatçi olacak inşallah.
Anneler güçlüdür canım yaparsın ha kolay degıl elbette ama bu adamla yaşamadan iyidir. Rabbim yanında olsun.

Merhaba arkadaşlar ben 10 yıllık evliyim 9 yaşında Bi oğlum var 7 ay öncede 3 aylık bebeğimi kaybettim ve ben bebeğimden sonra hiç toparlanamadm eşimle çok sorunlarımız oldu hepsini atlattık ama eşim hiç değişmedi hep aynı şekilde bana karşı ne Bi sevgisi ne Bi ilgisi var bebeğimi kaybettikten sonra ona sarılıp ağlamayı çok istedim ama benim her ağlamam da kızdı sinirlendi ve yeri geldi hakaret etti şiddet uyguladı küfür etti şimdiye kadar hep sabrettim dayandım ama artık dayanamıyorum ve bu evliliği yürütemeyeceğimi anladım ayrılmak istedim ama ailem izin vermedi şiddetle tehdit ettiler ve ben hala ayrılmak istyrm çünkü oğlumda bende çok huzursuz ve mutsuzuz ne yapacağımı ne edeceğimi bilmyrm lütfen bana Bi akıl verirmisiniz çok çaresizim eşim her yaptığıma suç buluyor oyun oynasam suç faceye girsem suç instagramda girsem suç müzik dinlediğim bile suç ben eşimin bu yönlerini Bi türlü değiştirmedm ne yapsam bilemedim

Öncelikle başınız sağolsun, Allah diğer evladınıza uzun ömürler versin size bağışlasın. Boşanmak için ailenizden izin alacak değilsiniz. Şiddet uygulandığını bile bile kızının evliliğini sürdürmesini isteyen ailede çok normal değil kusura bakmayın. Yaşadığınız kayıptan sonra eşinize sarılmak içinizi dökmek istemek kadar normal birşey yok. İnsanın en temel ihtiyaçlarından biri olan sevme sevilme ihtiyacı her evliliğin temelini oluşturur. Kaldı ki bu evlilikte siz bu ihtiyaçlarınızı karşılayamadığınız gibi, üstüne bir de ilgisizlik, hakaret ve şiddete maruz kalıyorsunuz ki bu kabul edilir birşey değil. Bence davanızı açın, ailenizle daha açık konuşup bu evliliği sürdürmeyi kesinlikle istemediğinizi söyleyin. Eğer şiddet hakaret diğer olayları paylaşmadıysanız onları da paylaşın ailenizle ki gerçeği bilsinler.

Canım terapisti konuşmadık hiç ama boşanmayı dile getrdk ailem izin vermyr
Ne münasebet aileniz izin vermiyor? Evli olan sizsiniz. Kendi hayatınızı kurun. Ayaklarınız üzerinde durmak zorundasınız. Ayrılın istiyorsanız gerçekten ki küfür ve şiddet olan bir adamla durduğunuz kabahat. Çocuğunuz büyümüş. Ayrılın bir işe girin. Kimseye muhtaç olmayın.

Hepinizden Allah razı olsun hepinizin dediklerini uygulayacam oğlum için dik duracam ve onuda kendimi de bu eziyetten kurtarcam oğlum bile hergün gidelim anne burdan kimse bulamasın bizi die yalvaryr hergün okula ağlayarak gdyr 😭😥😥

Öncelikle başın sağolsun
Dayanması çok zor bir durum
Güçlü ol ve bir gayret kurtar kendini de evladını da, Rabbim yardımcın olsun, içinden çıkamadığın bir şey olursa bize yaz, kendi adıma elimden ne gelirse yanında olurum

Merhaba arkadaşlar ben 10 yıllık evliyim 9 yaşında Bi oğlum var 7 ay öncede 3 aylık bebeğimi kaybettim ve ben bebeğimden sonra hiç toparlanamadm eşimle çok sorunlarımız oldu hepsini atlattık ama eşim hiç değişmedi hep aynı şekilde bana karşı ne Bi sevgisi ne Bi ilgisi var bebeğimi kaybettikten sonra ona sarılıp ağlamayı çok istedim ama benim her ağlamam da kızdı sinirlendi ve yeri geldi hakaret etti şiddet uyguladı küfür etti şimdiye kadar hep sabrettim dayandım ama artık dayanamıyorum ve bu evliliği yürütemeyeceğimi anladım ayrılmak istedim ama ailem izin vermedi şiddetle tehdit ettiler ve ben hala ayrılmak istyrm çünkü oğlumda bende çok huzursuz ve mutsuzuz ne yapacağımı ne edeceğimi bilmyrm lütfen bana Bi akıl verirmisiniz çok çaresizim eşim her yaptığıma suç buluyor oyun oynasam suç faceye girsem suç instagramda girsem suç müzik dinlediğim bile suç ben eşimin bu yönlerini Bi türlü değiştirmedm ne yapsam bilemedim
Öncelikle başınız sağolsun. Benim babam da anneme aynı şeyi yapardı. Dışarı çıkmasını istemezdi. Annem de evde tv izlese tv deki erkeklere mi bakıyorsun diye tv yi kırdı. Bilgisayar açsa kızdı. Kitap oku dedi. kitap okusa kitap okumaktan ev işi yapmıyorsun derdi. Ev işi yapsa beğenmedi. En son annem boşadı da ortada kaldı pis mahluk. İnşallah sizde boşanırsınız. Ayrıca boşanma diyen ailenizle görüşmeyin

oğlununuzun yaşı cok kucuk degil kendini idare edebilecek yasta bir ise girip duzeninizi kuramazmisiniz?

Back
X