Yadırgamadan ne olursunuz beni silkeleyin boşanma ..

Diğer konularınıza da hatırlıyorum.Bu adam demek istemiyorum şahsiyetin size çektirmediği yapmadığı şiddet etmediği hakaret kalmamıştı,hem size hem ailenize.Tek başınıza atlatmanızın mümkün olmadığını düşünüyorum kendiniz ve bundan sonra bebeğinizin geleceği için psikolojik destek alın nolur.Ailenizin her türlü ardınızda durduğunuzu hatırlıyorum çoğu kadın ailesinden yana bile şans bulamıyorlarken sizin için büyük şans aileniz.Bırakın hayatına kimi alırsa alsın böyle bir kişi kolay kolay düzelmez.Eğer sizi sizin gibi gerçekten sevseydi bebeğini sevseydi ailenizi felan bahane etmezdi.Seven adam bu kadar eziyet yapmaz.Çocuğunu seven isteyen adam da evladının annesini bu kadar yok saymaz.Önce kendinizi düşünün sağlıklı bir birey olmak için ve sağlıklı bir bebek yetiştirmek için bebeğinizi düşünün, ve tedavi alın kendi pisliğinde kalsın o’da sağlam durun dik durun kendiniz için çabalayın.

Cok haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim

Anne ve babadan gizli nikah yaparak eşinin aileni ayakaltı görmesine sen zemin hazırlamışsın arkadaşım aileni önce kendin sayacaksın ki eşin de Saysın

Böyle bir adamı örnek alıp o da ilerde eşinize bunları yaşatırsa, o zaman gelininden beddua alırsın böyle çocuk yetiştirdin diye.
Allah sana bir yoldaş vermiş, Onu bolca öp ve böyle bir adamla büyüyeceğine babasız büyümesinin onun için daha iyi olacağından emin ol. Model alabileceği bir baba yok, onu gerçekten düşünüyorsan oğlunu mutlu bir evde büyüt.
mutlu günler

Yat kalk ilk önce Allah'a sonra böyle bir aileye sahip olduğun için öyle bir kocadan da kurtulduğuna dua et. Bu kocadan bende de vardı ne arkadas ne aile olsun istemezdi ona muhtaç kalayım diye. Böyleleri tehlikeli ruh saglıkları bozuk. Ben sosyal medya hesaplarının hepsini kapatmıştım Çünkü oradan da saracak bir şeyler buluyordu dikkat et kendine yalnız dışarı falan çıkma bir süre

Haklısınız teşekkür ederim

Evet o da öyle olsun istedi benimki de instagramdan durumuna yazılar yazıyor manalı manalı . Hep ailemle cıkıyorum tabiki tedbir önemli.

Bebeğin babasız degil.. Esas meseleden kopup olayi büsbütün dramatik hâle getirmenin luzumu yok.. O kadar buyuk sorunlar ve psikolojik problemler var ki, mantikli sekilde hareket edip dik durmak zorundasın, olmadik duygusal cikarimlarla kendini cikmaza sokma..

suanda dimdik ayakda durmalisin bir evladin var sonucta, tabiki neolursa olsun bir yuva söz konusu ama kocana geri döndükce ,onda degisme istegi asla olmiyacak , ki benim acimdan sana cocugunla kendi hayatina bak derim...
Bende yasadim tabiki ayriliklar ama dimdik ayakda durup, calisip, umursamaz olunca kesinlikle kazanildigini gördümm..
Cocugunun babasi cok sükür hayatta neden agliyorsun, nice ayri büyüyen cocuklar var ve asla cocugunu görmesi icin iletisime gecme, birak kendisi özlesin , cocugu bahane edip onunla iletisim kurmak istedigine düsünmesin...

Kimsenin size hakaret veya beddua etme gibi bir lüksü yok.
Yeterince acılı ve sancılısınız!
Buraya zaten yazmanızda ki amaç ta biraz rahatlamak biraz da olsa farklı görüşleri dinleyip iyi hissetmek.

KOnunuza gelince bence artık kendi hayatınıza bakıp oğlunuz ile ilgilenin varsayın ki baba vefat etmiş .Temiz bir sayfa gerekli içinde eşinizin adı geçmeyen tertemiz .Mis kokulu size ihtiyacı olan minnoş bir oğul :) emin olun bir gülüşüne dünyaları verirsiniz bu yüzden en güzel zamanları bir HİÇ uğruna harcamayın.Size bu konuda yorum yapanlara konu kapatın hatırlatma yapmayın benim için BİTMİŞTİR demesini bilin.Ve kendinizi cennet kokulunuza adayın bir müddet sonraa çalışmaya başlayın bir plan yapın o planı da ertelemeden hayata geçirin.KOLAY GELSİN....

Belki bir öğüt verip size yol gösterebilirim diye düşündüm fakat 'aldatmaz böyle biri değil demişsiniz' yahu yaptıklarından sonra aldatsa da aldatmasa da ne farkeder???? - bunu okuduktan sonra sizin acilen bir piskoloğa gidip tedavi olmanız gerektiğini anladım.
Bir de 'deli gibi sevmek' 'çok aşıktık' - bunlar evlilik için yeterli kriterler değil. Sadece sizi kastetmiyorum ama bizim insanlarımız gerekenden fazla arabesk gerçekten. Deli gibi sevmek ve aşkta önemli tabiki ama öncesinde saygı, sevgi, anlayış, doğru ve etrafına zarar vermeden yaşamak daha önemlidir.

Yok ben hiçbir zaman ona yazmadım hiçbir bahaneyle aksine cok dik durdum buraya böyle yazıyorum ama inanın onun tarafında istemeyen benim bu yüzden kuduruyor böyle bi adamla bu şekildeyken evet birşey olmaz haklısınız.

Haklısınız ama ben sevince zaten saygı gösteririm sevince zaten anlayış vardır zihniyetiyle büyüdüm gördüm ama ne yazık ki o öyle biri değilmiş..

Evet yüksek lisans okuyorum zaten akademisyen olmak için başvurdum cok şükür her şeyim yerimde oğluma iyi bi gelecek hazırlamak tek gayem ama duygusal biriyim ve bu hikayenin seven tarafı bazen insan neden diyor üzülüyor haliyle daha her şey çok yeni ama bugünler de gececek.

Seni kimse sılkeyemez, enteresan bıkadınsın sen. Eski konularını bılıyorum. Dava dilekçesinde karım bakıre degıldı evlendigimizde diye namusuna iftira atacak kadar pislik adamla seviyorum diyip Barıstın. Hatta o gelip almadı seni, sen ayagına evine dondun.

Hamileyken annenin evınde dogum yapmandan zerre rahatsız olmadı, sende ondan ıgrenmek yerine salatı tefrıcıye okuyalım arkadaslar kocam donsun diye konu actın gene burda.

Bebegı arabası yok, yorulmasın diyip ayagına getirdin gorsun diye.

Seni sılkelemek ıcın ben sahsim adına söyleyim ugrasamam. Yaşadıklarını sen kendi ellerinle insa ettın. İlkin de sana kucak acan ailenı geride bırakmayıp babanın evınde kalsaydın, sımdıye kurtulmustun. Ben en cok ailene uzuluyorum.

Bu arada evlendigimizde bakıre degıldı diye iftira atan adam ıcın, aldatmaz demıssınız
Sigara dumanım bogazımda kaldı, ölüyordum saskınlıktan.

Şuan mantıklı düşünemiyorsun ve bu çok normal bir durum her şeyden iyice uzaklaşıp olan biteni kafanda canlandırdığinda yuhhh ne diyeceksin ama biraz zaman boşver hayatında kim olursa olsun babalık baba olunmayla olmuyor öğrenecek biz kadınlar gibi değiller.Kararliysan boşan ve kafanı kurcalama ama değilsen dimdik kararliymis gibi dur burnu sürtsün

Birincşs

Bana iftira atan insana ben geri dönmedim daha yeni böyle bir iftira atıldı bu bir. Hiçbir zaman ben onun ayağına ben geldim diyip gitmedim her zaman o gelmiş aramış barışmak istemiştir siz konuları karıştırdınız sanırım veya yanlış okudunuz. Hiçbi zaman yorulmasın diye bebeği götürmedim siz yanlış anlamaya meyillisiniz . Ailem benim her zamna arkamda durdu hala duruyor. Yaşamadan ben de sizin kadar acımasız konuşmasamda yorumumu yapardım ama yaşayınca öyle olmuyor size iyi içmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…