- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Cocugu zaten mahkemenin uygun gördüğü tarihlerde alıyor bu hafta almadı işi varmış . Nafaka için de yasal yolları kullanıyorum ama iftira atarak vermeyeceğini sanıyor zaten kesinlikşe iletişimimiz de yok cok öfkeli ben bebeğe değil de seviyor oğlunu bana öfkesinden canımı acıtmak ıcın bebeği kullanabilir geliyo.Niye beddua edelim ki? Zaten yeteri kadar acı çekmişsin.
Ama anne babadan gizli nikah kıymak her şeyin başlangıcı olmuş bence. Adam sanmış ki aileni hep böyle yok sayacaksin. Bakmış her normal insan gibi aileni seviyorsun, bilenmiş sana. Tek kendi olsun istemiş. Normal değil zaten bu çok net. Bosandigin için mutlu ol. Ağlama demem ağla ama inan devam etsen daha kotu olacakti her şey. Çocuğu da ne zaman görmek isterse o zaman alsın. Buna sen karar veremezsin. Çocuk büyüdükce zaten anlar kimin ona değer verip kimin vermediğini. Kimseyi bir şeye zorlayamazsin.
Nafaka için yasal yolları kullan. Vermek zorunda.
Sana ya da bebeğine zarar verecek bir tip gibi geldi bana. Dikkatli ol lütfen. Gel buluşalım falan derse sakin gitme.
Zaten mahkemenin karar verdiği tarihler var o zaman görüyorKesinlikle uzak durun. Hazır kurtulmuşsunuz, uzak durun. Oğlunuzu görmek istediğinde görsün, siz iletişime geçmeyin.
Haklısınız normal düşünmediğimi ben de farkındayım psikolojim alt üst oldu.Gerçekten derdiniz bunca şeyin ortasında hayatında biri var biri yok mu? Kendine biraz olsun saygısız varsa bu evliliğe devam etmezsiniz. Gerçekten insanın kendine yaptığını başka kimse yapmıyormuş.
Haketmediği için o ortamdan uzaklaştım defalarca ama o kendini haklı görüyor ailemi tercih ettiğimi onu onca borcun ortasında bıraktığımı düşünüyor . Ben sadece 1 sneedir yaşadıklarımdan sağlıklı dvaranamıyorum.Hala böyle bi adamın hayatında başkası olacağı düşüncesi sizi bu kadar yıpratıyorsa acilen yardım almanız gerekiyor demektir. Öyle veya böyle bile isteye bi çocuk dünyaya gelmiş, onu düşüneceksiniz önce. Yok instagramdan kız takip etti yok bana göndermeli mesaj yolluyor falan geçiniz bunları. Bakmayın görmeyin en önemlisi sakın affetmeyin. Sizi bilmem ama ufacık çocuk böyle bir ortamda büyümeyi hak etmiyor
Kafaya takıyorsunuz ya neden görmedi oğlunu diye, düşünmemeye çalışın. Hatta bence destek alın. Bunca şey yaşayıp hayatında biri mi var şüphesine kapılıp üzülmek gerçekten sağlıklı değil.Zaten mahkemenin karar verdiği tarihler var o zaman görüyor
Bırak ne yaparsa yapsın. Umursama ki kendini bir halt sanmasın.Cocugu zaten mahkemenin uygun gördüğü tarihlerde alıyor bu hafta almadı işi varmış . Nafaka için de yasal yolları kullanıyorum ama iftira atarak vermeyeceğini sanıyor zaten kesinlikşe iletişimimiz de yok cok öfkeli ben bebeğe değil de seviyor oğlunu bana öfkesinden canımı acıtmak ıcın bebeği kullanabilir geliyo.
Yok hamile kalınca evlendim bana öyle söyledi gelmezsen nikaha biter dedi diye geldm diyor. Ben bakireyim ded buna rağmen kabul ettim diyor amacı aileme rezil etmeye calısmak beni namusumla cezalandırmak zavallı işte.Eşiniz çok acımasız biri. O çocuğa babalık etse sizce nasıl edecek. Oğlunuza yazık. Böyle babaların eline hele de erkek çocukları bırakmayın. Bazıları babayı örnek alıyor. Aynı onun gibi davranıyor. Ayrıca çocukcağızın pisikolojisi ne olur bu babayla.
Kendiniz için Doktordan yardım alın.psikolojik destek isteyin. O iftiralara gülün geçin. Özellikle bakire değildi kısmına. Bu devirde adamın yazdığı şeye bak. Çocuğun kendi çocuğu olduğunu öğrenmek çok kolay. O iş Bir DNA testine bakar.
Yalan söylediği ortaya çıkar Rezil olur. Bana geldiğinde hamileydi dediğine iyice seviyeyi düşürmüş.
Üzüldüm. Güçlü olun. Kimseye haklarınızı ezdirmeyin. O adama dikkat edin. Size bir zarar vermesin. Tehlikeli biri çok belli.
Psikolojik olarak baskılamaya çalışıyor sizi. Hiç kötü hissetmeyin. Yanlış bir şey yapmadınız. Umursamayın onun dediklerini, bilseydi zamanında kıymetinizi.Haketmediği için o ortamdan uzaklaştım defalarca ama o kendini haklı görüyor ailemi tercih ettiğimi onu onca borcun ortasında bıraktığımı düşünüyor . Ben sadece 1 sneedir yaşadıklarımdan sağlıklı dvaranamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?