- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.401
Allah kolaylık versin canım bu zamanda iş bulmak gerçekten çok zor bende bu sene turizm bitsin diyorum bakalım inşallahbende ev hanımı olmak istiyorum
özel çook zoratanmam zaten imkansız
oy benim güzel kalpli miyavım üzüle bak elinden gelenş yapıyosun alerji yüzünden anaflaktik şoka bile girebilirsin o yüzden beslememen daha sağlıklı sen üzülme bu yaptıkların o kadar güzek şeyler kiCanım ben turizm bölgesinde çalışıyorum anneleri ölmüştü bulunduğum yere getirmişlerdi bakmak ve sahiplendirmek için hastalıktan öldüler serum taktılar yaşamadılar hatta biri ile fotom var en çok sevdiğim kucağımda1 kaldı onuda yuva bulduk şimdide 2 kedi var ikiside hamile yuva bulucaz onlar kışında annesi ölen yavru kediyi yuva bulduk eşimle alerjim olmasa İnan bende alırım malesef alerjim çok kötü nüksediyor
Yerim ben bunu şapşikbekarım hemşireyim öyle işte benimde 2 kızım var bak ablası diğerinin fotosunu bulamadım bilgisayarda
bekar oldugum nasıl anlaşılıyor kiEki Görüntüle 1976798
bende çok severimOf çok severimağzımın suyu aktı
İnşallah bende yazmam bundan sonrabende öyleydim de artık tartışmalı konulara yazmıyorum senyorum kızıyor
özleniyorsun buradanİnşallah bende yazmam bundan sonra
Okudum canımözleniyorsun buradan
o gün burdan sana yazdım dışardan okudun mu
siz ne yapptınız iş meselesini miyavım kapatacaktıız eşin memleketteydi en sonOkudum canımbitanem
Eşim geliyor gidiyor canım yarın akşam tekrar gidecek bizde artık tamamen tarıma yöneldik turizm bitti artıksiz ne yapptınız iş meselesini miyavım kapatacaktıız eşin memleketteydi en son
oy çok tatlı maşşallah ya kuzucukkBuda yuva bulduğum tontiş
hayırlısı olsun miyavım inşallah yolunda gider her sey bol kazançlarEşim geliyor gidiyor canım yarın akşam tekrar gidecek bizde artık tamamen tarıma yöneldik turizm bitti artık
Canım bunu cinsi sosis köpek dediler banaoy çok tatlı maşşallah ya kuzucukk
bende sarı çok tüylü köpekleri çok seviyorum acaba onun cinsi ne @Tatlicadi Meg golden miydi neydi
Amin canım bu sene dükkanda malzeme çok ve turizm kötü olunca satamadık bu malzemeyi bitirelim seneye bırakalım dedik eşimlehayırlısı olsun miyavım inşallah yolunda gider her sey bol kazançlar
baaak bende bunlara aşığımmCanım bunu cinsi sosis köpek dediler bana
Ben mi şuan bitmekte olan sektördeyim turizmMiyav_su sağol canım amin:)sen ne iş yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?