- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.381
ImmmmTRT çıkıyor muydu canım
Sen ciddi misin canım ben şaka yapıyorsun sanmıştımÇıtır davıkım,ben bile unuttum müzik geçmişimi. Artık petshopum ben
aa cidden mi sana gösteriyim bak benim yaptığımıÇiğköfte miii çok severim:)
Maşallah canımVar tabii.. Biri ud çalsın ben söyleyeyim bayılırım. Bazen yazlıkta sitede çalarlar,söyler eğleniriz falan..
bize bdv yaramiyür miyavımAynen canım özgürüm artık
İyi akşamlar abla kendine iyi bakBana müsade kaçtım görüşürüz şekerler iyi akşamlar hepinize
Ay sormabize bdv yaramiyür miyavım
bende öyleydim de artık tartışmalı konulara yazmıyorum senyorum kızıyorAy sormagirmeyeyim diyorum kendimi orada buluyorum malesef
etiket yaptım bebişimÇiğköfte miii çok severim:)
Bir gün Bahçeli evim olursa tavuk ,horoz,köpek ve kedimin olmasını çok isterim
Ay benim sulandı Bile gecen sene ölen yavru köpeklerimi hatırladım 3 öldü birini yuvalandırdıkağzı niye sulansın gı bunlara
Tanisalim tabikiside:)) 25,5 yaşındayimevliyim çocukum yok henüz:)
oy kıyaamam yaaAy benim sulandı Bile gecen sene ölen yavru köpeklerimi hatırladım 3 öldü birini yuvalandırdık
Ev hanım mısın? Bir gün bende ev hanımı olur muyum çok isterimSağol canım amin evet ev hanımıyim:)) sen bekarsin mi:)
bende ev hanımı olmak istiyorumEv hanım mısın? Bir gün bende ev hanımı olur muyum çok isterim
Canım ben turizm bölgesinde çalışıyorum anneleri ölmüştü bulunduğum yere getirmişlerdi bakmak ve sahiplendirmek için hastalıktan öldüler serum taktılar yaşamadılar hatta biri ile fotom var en çok sevdiğim kucağımdaoy kıyaamam yaa
benimde muhabbet kuşlarım öldü sayısız kuş besledim onların ömrü de daha kısa oluyor
mikim(kedim) inşallah uzun yaşar
senin bebişlern niye öldü
Oh çaylarda mis gibi ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?