- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.421
Yeni iş tarım mi:))Ben mi şuan bitmekte olan sektördeyim turizm
Evet canım bakalım eşim birkaç tarla kiraladı bakalım sonucu nasıl olucakYeni iş tarım mi:))
Evet benim için çok başka İnanÇok güzeller canım yaa hayvan sevgisi çok başka. Hepsinin uzun ve sağlıklı bi ömrü olur inşallah
Ne üzerine yapmayı düşünüyorsunuz.bizde çiftlik kiraladik inekler tavuklar köpek:)) tam istediğim gibiEvet canım bakalım eşim birkaç tarla kiraladı bakalım sonucu nasıl olucak
İnşallah yolunda gider canım herşey kazançlı olur umarım.bizde hayvancılık yapmaya karar verdik bakalım önümüzü açık etsin rabbimEvet canım bakalım eşim birkaç tarla kiraladı bakalım sonucu nasıl olucak
Canım siyez buğdayı ,chia ve Mısır ekti eşim memleketinde ben dükkandayım bu sene sezon bitince kapanış yapıcaz sizinde güzelmiş daha önce yaptınız mı hayvancılık gerçekten zorNe üzerine yapmayı düşünüyorsunuz.bizde çiftlik kiraladik inekler tavuklar köpek:)) tam istediğim gibi
Destek aldınız mı canım gerçekten hayvanlara yem ve veteriner hizmetleri pahalıİnşallah yolunda gider canım herşey kazançlı olur umarım.bizde hayvancılık yapmaya karar verdik bakalım önümüzü açık etsin rabbim
Eşim veteriner hekim canım. Daha önce eşim yaptı ama düğün için bıraktı biraz daha büyütüp yapılacak bakalım şimdi.Destek aldınız mı canım gerçekten hayvanlara yem ve veteriner hizmetleri pahalı
Memleket neresi canımCanım siyez buğdayı ,chia ve Mısır ekti eşim memleketinde ben dükkandayım bu sene sezon bitince kapanış yapıcaz sizinde güzelmiş daha önce yaptınız mı hayvancılık gerçekten zor
O zaman çok iyi canım yaparsınız rabbim yüzünüzü kara çıkar mısınEşim veteriner hekim canım. Daha önce eşim yaptı ama düğün için bıraktı biraz daha büyütüp yapılacak bakalım şimdi.
Amin canım inşallahh ya bunu ortaklarla yapacaklar inşallah birgün kendi çiftliğimizi kurarızO zaman çok iyi canım yaparsınız rabbim yüzünüzü kara çıkar mısın
Tamam canım:))Buradan söyleyemem Canım özele yazayım
Tamamdır canım insan işten eve gelince çok mutlu oluyor değil miBen eve geldimm
Biraz işim var haliyle,sora geliciim yafrukurtlarım
AnlatılamazTamamdır canım insan işten eve gelince çok mutlu oluyor değil mi
Kesinlikle benimde yarın tatil bitiyor Çarşamba dükkan başınaAnlatılamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?