- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.441
Sakın gitme canım burası yeter hayırdır istersen yazabilirsin burayaKızlar moralim cok bozukkk bdv ye mı gıdeyım yoksa burası yeter mı
Esım ın haklı oldugu bır konuda olcusuz tepkısıyle karsılastımmmm. Cok kırıldımmm. Ama haksızım. Ama o benım hatamda bıle yanımda olması gerekmez mıydı bana cok sert yaptııSakın gitme canım burası yeter hayırdır istersen yazabilirsin buraya
Meg şu an sitede değilsin ama gelince okursun.Ben eve geldimm
Biraz işim var haliyle,sora geliciim yafrukurtlarım
Neredesin senSelam obanın güzel yafrukurtları,neredesiniz
Hadi ya canım erkek milleti bizim kadar ince düşenemiyor şimdi ne desem boş sende ona söyle tamam haklısın ams böyle davranmam beni kırıyor diye söyleEsım ın haklı oldugu bır konuda olcusuz tepkısıyle karsılastımmmm. Cok kırıldımmm. Ama haksızım. Ama o benım hatamda bıle yanımda olması gerekmez mıydı bana cok sert yaptıı
Harika keşke burada da olsa canım sen ixmirde mi yaşıyorsun aklıma ilk orası geldi deMeg şu an sitede değilsin ama gelince okursun.
Bugün akşamüstü yine yürüyüş sırasında bir şey gördüm sizinle paylaşmak istiyorum.Geçende bahsettiğim küçük kedi köpek evinden sonra şimdi buradaki parka kuşlar için geri dönüşüm kutusu yapmışlar.Elinde ki pet,cam,plastik şişe ne varsa kutuya atıyorsun makina sana bedava yem veriyor,kuşlara atıyorsun.Bayıldım,o kadar hoşuma gitti ki keşke her yerde olsa
Miyavsu hiç öyle oklava falan gösterme bana,ne desen haklısın
Şaka bir yanada bende son günler uğramıyordum obaya hayırlısı olsun canımMiyavsu hiç öyle oklava falan göstere bana,ne desen haklısın
Canım öyle uzun uzun yazmayı sevmiyorum ben,girip çıkıyorum hemen.Bir de özel bir durumum var dı,onu atlattık çok şükür.
Valla keşke her yerde olsa,hem insanlar çöpü sağa sola atmıyor bu şişeler geri dönüşüm oluyor hem de hayvanlar sebepleniyor,harika.Harika keşke burada da olsa canım sen ixmirde mi yaşıyorsun aklıma ilk orası geldi de
Anladım canım keşke burada da olsa en kısa dileğim inşallah en kısa zamanda bütün Türkiye'de olurValla keşke her yerde olsa,hem insanlar çöpü sağa sola atmıyor bu şişeler geri dönüşüm oluyor hem de hayvanlar sebepleniyor,harika.
Antalyadayım canım ben.
Buyrunuzzz
Alyanakimm beeenimBuyrunuzzz
Buradayım canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?