- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Geçmiş olsun abla
Evet güneş çok güzel ama yine de serinHavada mis bugün İstanbul'da tam gezmelik
Hannaz geçmiş olsun
Meslek lisesi mezunu olduğun için kendi alanın olan bölümlere 2 yıllık sınavsız geçiş hakkın var ama eski mezunsun sanırım sınavsız geçişte öncelik yeni mezunların olur.Hem sınava girip hemde sınavsız geçiş için tercih hakkın olur yine.Liseden sonra kazandım ama gitmedim Bulca.
Meslek lisesi mezunuyum.
İnan ne okuyacağıma karar bile vermiş değilim.sadece okumak istiyorum bundan eminim.
Sözelim çok iyidir.mar. Orta halli diyeyim . Yani sayısal beni zorlayacak.
Henüz bir kriterim yok.Evliyim.eşim nasıl istersem öyle yapmamı , gerekirse örgün gitmemi her daim arkamda olacağını söylüyor ama işte ben karışığım biraz
Kendi bölümü mü istemiyorum canımMeslek lisesi mezunu olduğun için kendi alanın olan bölümlere 2 yıllık sınavsız geçiş hakkın var ama eski mezunsun sanırım sınavsız geçişte öncelik yeni mezunların olur.Hem sınava girip hemde sınavsız geçiş için tercih hakkın olur yine.
sosyal hizmetler düşünebilirsin çok talep var ama örgünde olsa aöf de olsa puanları yüksek.Kendi bölümün nedir.Kendi bölümü mü istemiyorum canım
zaten çocuk gelişiminin taban puanını yüksek tutulmuş 306 mıydı neydi eskiden aöf için barajı geç yeter diyorlardı şimdi ise tam tersi.Bitirince ne yapacaksın peki 2 yıllığı.Sınavda önümüzde ki hafta bakalım sınav yerlerini nasıl verecekler yakın yer pek beklemebulca tam benlik burası. . Benimde haftaya sınavım var.. çocuk gelişimi 2 yıllık.. çok heyecanlıyım bende liseden 2006da mezun oldum o zamanda kazandım ama okutmadı dedem.. kız çocuğu okumaz diye.. şimdi ise okuyun çalışın diyor. Piyango bana vurdu o zaman.. 10 yıl sonra tekrar hiç çalışmadan tekrar girdim sınava. . 335 aldım..
kaç saattir uyuyorsun şunun şurasında akşama ne kaldıHayırlı cumalarrr :)
Ne kaynattınız bu kadarrr
Ayıp ama ya insan uyuyunca böyle mi yapılırrr
Oku oku bitmez şimdii
Kizlar nasilsiniz ?
kaç saattir uyuyorsun şunun şurasında akşama ne kaldıhiç kalmasaydın.
Ben gribim kendimi battaniyeyle karantinaya aldim
teşekkürler ben de grip olma yolunda ilerliyorum şuan nezle gibi.Kizlar nasilsiniz ?
Ben de iyi gibi gibiyimm
teşekkürler ben de grip olma yolunda ilerliyorum şuan nezle gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?