- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
2 yıllık biterse belki 4 e tamamlarım.. bide zaten osmaniye yazdım başka şehir, yeterince uzak.. çalışma konusuna da bakalım. Küçük oğlum büyüsün belki onla beraber bir kreşe başlarız. .zaten çocuk gelişiminin taban puanını yüksek tutulmuş 306 mıydı neydi eskiden aöf için barajı geç yeter diyorlardı şimdi ise tam tersi.Bitirince ne yapacaksın peki 2 yıllığı.Sınavda önümüzde ki hafta bakalım sınav yerlerini nasıl verecekler yakın yer pek bekleme
Ablam niye iyileşemedin senn ?
Ne zamandır hastasın..
Diyet ne alemde ?
Gecmis olsun :*
Hannaz sana da gecmis olsun. En güzelli dinlenmek. Cay corba battaniye❤
Çorbamı içtim , tarhana çorbası , her yerim kırılmış kamyon çarpmış gibiyim .
cok kötü grip. Aslinda en iyisi virüsü kapmadan dikkat etmek. Bizim evde esim grip. Bulasmasin diye yedigim.meyvenin haddi hesabi yok. Agri kesici alacaksin mecbur . Cok atlatirsin umarim
Burdayım balım, yok yazılmadım umarım :)
Cnm deniz kadayifi iyi diyolar bende hic denemedim ama en yakin zamandaa ogluma denicem oda hep gripAz önce profilimden baktım , 25 Eylülden beri gripmişim neredeyse 2 ay olacak doğru düzgün iyileşmedim
Cnm deniz kadayifi iyi diyolar bende hic denemedim ama en yakin zamandaa ogluma denicem oda hep grip
Evet aktarda satiliyormus nette yaz deniz kadayifi faydalari cikiyor cnm bende yeni duydumİlk defa duyuyorum o neki acaba ,aktarlarda mı satılıyor ?
Yolu bulacaktım da Meg'im tam yazarken net gitti.
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim.teşekkür ederim sen nasılsın.
Tünaydın oldu.
Evet aktarda satiliyormus nette yaz deniz kadayifi faydalari cikiyor cnm bende yeni duydum
InsaAllah sifa olur :)Ben yarın aldırtayım onu da kurtulayım şu gripten .
InsaAllah sifa olur :)
Ne yemek istiyorsun guzellik soyle yeterli ^_^
Tabi ki seve seveİmm seeyy bnde bi şekersiz kahve alabilir miyim komşu
Kahveyi çok sevdiğim için pişirmesinden de iyi anlarım.çok kısık ateşte ağır ağır pişecek. Afiyet olsunMaşallah pek hamaratmissin bigun banada beklerim :)) kahvenin çok beğendim cinimDisipline Girmis BirKadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?