- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.281
Kiz yok ehliyet icin
Ne zmn gircen sınava cnmKiz yok ehliyet icin
Ben daha yeni basladim bebisim.aaa doğru sende alıyordun de mi :) hangi aşamadasın .) bak @NanaLuna da yarın direksiyon sınavına girecek :)
29 temmuz yazili agustis direksiyon adri of heyecan tavanNe zmn gircen sınava cnm
Aldin mi ehliyet kiz ben cok heyecanliyim abovv bi panigim sanki evreni kurtaracamBen geçen sEne Şubat'ta 2. Direksiyona aldım :))
Kendine çok güvenme ben gibi29 temmuz yazili agustis direksiyon adri of heyecan tavan
bende aldım kızAldin mi ehliyet kiz ben cok heyecanliyim abovv bi panigim sanki evreni kurtaracam
T derslerde hata yapmıyordum.diğerleri gibiAldin mi ehliyet kiz ben cok heyecanliyim abovv bi panigim sanki evreni kurtaracam
Raba olsa hiç sormam valla ne kadar baskında olsa sana karışmam araba için diyobende aldım kızherif ne kadar bana güvenip arabayı vermese de ehliyetim var
Tmm cnm tanımışımEvet, ben ugur bocegi :)
İnşallah canım sağol herkesin istedigi hayırlısıyla olsun inşallah valla benimde öyle ama.ne zaman bu ban gelir belli olmuyor bir sefer biri kafaliyordu bizi konu açmış camasirim üstümdeydi hamilemiyim diye baya bi ikna etmeye uğraştık ama yok olmuyor bizde geyiğe bağladık iki kişi sonra bir baktım geyikten bani yemişizSibelcim,dileğin en kısa zamanda gerçekleşsin inşallah,yazını okudum,ama girip yazamadım,aha da vuruldum ama neremden acaba dedim,banlandım sandım ya
Buradan başka biryere takıldığımda yok
Annen iyidir inşallah özlemcim,bugün bizde bir hasta ziyaretine gittik eşimle,annen geldi aklıma,bakamadımda bir şey yazdın mı diye...
Bizi ilk ders ilk dakka trafiğe soktular birdeYaa cok panigimmmmm ölecem bu neymis arkadas aklim cikiyo la
Kokla meleği benim icinkızlar evimin küçük prensesi uyandı ben çıkıyorum belki gelemezsem bilin ki uyumuşumdurgörüşürüz ❤♡❥ღ❣
Atalante heyecan yapma canim, stres en buyuk dusmanin sinavda. Rahat ol, sonucta oyle yada boyle alicaksin ehliyeti. Insan strss yapinca ne yapicagini sasirirAldin mi ehliyet kiz ben cok heyecanliyim abovv bi panigim sanki evreni kurtaracam
O zaman simdiden iyi geceler nisanimkızlar evimin küçük prensesi uyandı ben çıkıyorum belki gelemezsem bilin ki uyumuşumdurgörüşürüz ❤♡❥ღ❣
Ay bi aşabilsem su kafayi video felan izliyorm iyice panik oluyorm napcam ya pisman oldum kayit yaptigima sankiAtalante heyecan yapma canim, stres en buyuk dusmanin sinavda. Rahat ol, sonucta oyle yada boyle alicaksin ehliyeti. Insan strss yapinca ne yapicagini sasirir
Gitti gözüm sonunda kaldım.Atalante heyecan yapma canim, stres en buyuk dusmanin sinavda. Rahat ol, sonucta oyle yada boyle alicaksin ehliyeti. Insan strss yapinca ne yapicagini sasirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?