Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ev
Aldin mi ehliyet kiz ben cok heyecanliyim abovv bi panigim sanki evreni kurtaracam
T derslerde hata yapmıyordum.diğerleri gibi
Hiç parkta yanlış yapmadım derslerde
Sınavda kaldırıma değdi teker bıraktılar

İnşallah canım sağol herkesin istedigi hayırlısıyla olsun inşallah valla benimde öyle ama.ne zaman bu ban gelir belli olmuyor bir sefer biri kafaliyordu bizi konu açmış camasirim üstümdeydi hamilemiyim diye baya bi ikna etmeye uğraştık ama yok olmuyor bizde geyiğe bağladık iki kişi sonra bir baktım geyikten bani yemişiz

Aldin mi ehliyet kiz ben cok heyecanliyim abovv bi panigim sanki evreni kurtaracam
Atalante heyecan yapma canim, stres en buyuk dusmanin sinavda. Rahat ol, sonucta oyle yada boyle alicaksin ehliyeti. Insan strss yapinca ne yapicagini sasirir

Atalante heyecan yapma canim, stres en buyuk dusmanin sinavda. Rahat ol, sonucta oyle yada boyle alicaksin ehliyeti. Insan strss yapinca ne yapicagini sasirir
Ay bi aşabilsem su kafayi video felan izliyorm iyice panik oluyorm napcam ya pisman oldum kayit yaptigima sanki

Ben sürekli sınav kagidin
Gitti gözüm sonunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…