Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ay bi aşabilsem su kafayi video felan izliyorm iyice panik oluyorm napcam ya pisman oldum kayit yaptigima sanki
Canooooooo naparsin kız ehliyet aliyormussun okudum ama yaziliyi geçersin sen bak.demiştin dersin bende geçen yıl nisanda aldım ehliyetimi bende çok heyecanlıyim ama o direksiyonun başına geçince kalmıyor heyecan falan emin ol bir.seferde geçtim direksiyonuda ben ama sınavda az kalsın hatim indiriyordum rabbi yessir okuya okuya gittim geldim resmen hoca soru soruyor ben cevap vermiyorum ver Allah okuyorum ama cesaretli ol ben hep kendime telkinde bulundum Sibel sakın ol araba sana değil sen arabaya hükmediyorsun diye diye sürdüm sende alırsın hemde çok. Rahat

Uygulamaaa o kaldirima 50 cm mesafe ile parketme felan hic arac kullanmisligim.yok bide
Ben ehliyeti alali 12 sene oldu o yuzden sistemin su anda nasil isledigini bilmiyorum. Park etme bizdede vardi ama simdi daha bi detay istiyolar sanirim. Tanidigin birileri yok mj? Arabasini alip pratik yapsan biraz

Ben ehliyeti alali 12 sene oldu o yuzden sistemin su anda nasil isledigini bilmiyorum. Park etme bizdede vardi ama simdi daha bi detay istiyolar sanirim. Tanidigin birileri yok mj? Arabasini alip pratik yapsan biraz
Malesef kontagi cevirmisligim bile yok ya hocada alcan kafana takma diyo surekli ruh halim karisik

Kiz insallah ya alamazsam ikinciyi denemem.bile hevesim.kirilir

Kiiz telkinlerinden banada yolla

Kiz insallah ya alamazsam ikinciyi denemem.bile hevesim.kirilir
Aaaaaaa öyle deme yaaaa hırs yap inat et alırsın ben ilk.kendi arabamizla kullandım bin pişman oldum sana direksiyon hocan sınav olacağın araçla öğretecek zaten ondan başka araba kullanma zaten günde 1 buçuk saat 10 gün ders göreceksin yetiyor bile sadece beynine sok o sadece bir makine ve sen o makineyi sadece ayaklarınla yönetiyorsun düşünsene ama çok şahane birşey araba kullanmak çok seviyorum ben alırsın sende sakın pes etme

Malesef kontagi cevirmisligim bile yok ya hocada alcan kafana takma diyo surekli ruh halim karisik
Bak boyle dusunmen icin cok erken, tabi ki de yapicaksin. Kontak cevirmeyi bilmeyip sinavi kazanan cok insan taniyorum ben. Hemde yakinlarim. Tek avantajlari rahat girmeleri sinava. Sen ilk degilsin sonda olmicaksin. Rahatlaman lazim bu kadar strese girme simdiden :)

Kiiz telkinlerinden banada yolla
İlk olarak bismillahla oturun koltuğa zaten herşey kendiliğinden oluyor canım sadece beynine şok bu bir makine onun beyni bile yok sen yonetiyorsun onu sen ondan üstünsün o sana üstünlük kuramaz sen istedinmi durur sen istedinmi yürür yani böyle diye diye kendinize ozguven asilayacaksiniz

O kişilerden biride benim canım tek seferde parkettim arabayı tek hata yapmadan geçtim stop ettirmeden

Relax nasi olcaz.relax delircem icim.gene pirpir pir sinir oluyorum bu huyuma

Abarrtiyorm.biliyorm.ama bendeki huyda bole hemen pes ederim.direksiyon hocasinin mimiklerine kadar inceliyorm acaba sinirlencek.mi diye ya kayit yapana kadar ozguven tavandi simdi yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…