- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.921
Benimde gelmiyor 2 gündürNeden etiket bildirimim gelmiyo acaba
Cnm?
Nanacığım nanacığım hoşgeldinGelir gider illaki tatlim.simdi onun bahanesi de kendi evidir baban falanbenimki adamcagiz ac kaldi cok oldu ev ne oldu insanin evi gibisi olmuyor falan diyordu :)40 i ciksin ozaman gideceksin demistim ama 36da pes etti
Vallaha öyle yaNanacığım nanacığım hoşgeldin36 gün anne bulmuşsun daha ne arıyorsun,tabiiki evini özler,ben annemdeyken evimi eşimi yatağımı özlüyorum vallahi
Aynen,bekarlık yatağım duruyor,onda yatıyorum ama yok,ille kendi yatağım,gündüz bile gelsem bir posta uyuyorum yatağımda oooh,sende az daha düzel,kavuşursun evineVallaha öyle yaşuan annemgildeyiz ama evim daha iyi ya ;D yatagim felan
Sağol meeeg,bu gece uzun olacak,elbiseler tamammı,ilik mi açıyorsun,düğmeleri ben dikerim canım,sen uğraşma onlarla
Yaw hani çay çorba ateş odunSağol meeeg,bu gece uzun olacak,elbiseler tamammı,ilik mi açıyorsun,düğmeleri ben dikerim canım,sen uğraşma onlarla
Aynen canim bakalım annemden ayrilacazAynen,bekarlık yatağım duruyor,onda yatıyorum ama yok,ille kendi yatağım,gündüz bile gelsem bir posta uyuyorum yatağımda oooh,sende az daha düzel,kavuşursun evine
Ya dedim ki bu gece herkesin işi olur ateş boşa yanmasın,yemekler ziyan olmasın,ondan şeyettimdiYaw hani çay çorba ateş odun
Gelmedi canim ne zaman girdim ozaman gordum vallahi :) nasilsinNeden etiket bildirimim gelmiyo acaba
Cnm?
İyiyim canım ne olsun,tatlı için malzeme hazırlıyorum.Bir face time yaptınız,kayıplara karıştınız,gerçek hayatta kanka mı oldunuz yoksa dedimdiIcimdekiSonsuzDeniz hosbuldum canim nasilsin
Bak gene hatirlattinİyiyim canım ne olsun,tatlı için malzeme hazırlıyorum.Bir face time yaptınız,kayıplara karıştınız,gerçek hayatta kanka mı oldunuz yoksa dedimdi
EvetBak gene hatirlattinama sen gostermedin yuzunu onu napcez
Bak gene hatirlattinama sen gostermedin yuzunu onu napcez
Ya kuzular,benim buralarda galiba tanıdıklarım var.Özelden atabilirmiyim bilmiyorum 1 taneEvetbi de üstüne hatırlatıyo bak haklı gibi
Bende o konuda kizginim megimEvetbi de üstüne hatırlatıyo bak haklı gibi
Yaniii fena olmaz aslındaYa kuzular,benim buralarda galiba tanıdıklarım var.Özelden atabilirmiyim bilmiyorum 1 tane
Deneyeyim bakayım atabilecekmiyim,ya lunam,bu bildirim listesini nasıl sileceğim,telefon çatlayacakYaniii fena olmaz aslında
Nasi yani bildirim listesi dedigin ne bakınca gidiyo bendeki uygulama uzerinden mi kullaniyosunDeneyeyim bakayım atabilecekmiyim,ya lunam,bu bildirim listesini nasıl sileceğim,telefon çatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?