- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.501
Ayyy 2ci cümleyi okumamışım,pardon,gelirken gene getirirsin artık
şuraya soğuk meyve sularını bırakıyorum. hepsini bitirmeyin ütü yapıp gelecem sonra içecem :)❤♡❥ღ❣
biliyodum böyle olacağınıAyyy 2ci cümleyi okumamışım,pardon,gelirken gene getirirsin artık
Ayyy canıııım,nolcak için diyo bak:)Tatlı dillerini severim senin oooyyybiliyodum böyle olacağınıkeşke ilk cümleye yazsadyım. o zamanda direk okumadık derdiniz. neyse yaparım gelince kendime ben. için siz :/
insan bi sen çok yoruldun ben yaparım derAyyy canıııım,nolcak için diyo bak:)Tatlı dillerini severim senin oooyyy
nasılsın megim? ❤♡❥ღ❣Tükandayım gıııı
Gelen giden oldu,anca yazabiliyorum
şunların hepsini içebilir miyim?
Tabii kiişunların hepsini içebilir miyim?
bunlarla birlikte havuzuna geliyorum meg beraber içelim .:) başkada kimse yok galiba :) ❤♡❥ღ❣Tabii kii
Doğrusunu söylemek gerekirse,çookk yorgunum. Sıcaktan da tiksiniyorum,sinirlerim bozuk bu yüzdennasılsın megim? ❤♡❥ღ❣
Gel canım gel,girelim buz gibi havuzabunlarla birlikte havuzuna geliyorum meg beraber içelim .:) başkada kimse yok galiba :) ❤♡❥ღ❣
üfff hiç sorma megim bide ütü yaptım devam edecem şimdi duru hanım girdi arayaDoğrusunu söylemek gerekirse,çookk yorgunum. Sıcaktan da tiksiniyorum,sinirlerim bozuk bu yüzden
Keşke hemen kış gelse..
oh beraber atlıyalımGel canım gel,girelim buz gibi havuza
Eki Görüntüle 2015984
Özüm de gelse
aynen özümde gelsin o havuzu pek sevmiyor diye şey ettim :)Özüm de gelse
Çok özledim karamel bebeğimi
Sever yaaaaynen özümde gelsin o havuzu pek sevmiyor diye şey ettim :)
Hamarat kralıçam beniiim,senin eline kimmmseler su dökemeez,bizimkiler senin yaptığına benzer mi hiiiç,canııım:* :*insan bi sen çok yoruldun ben yaparım der
Gelsin tabi kız :))Sever yaaagelsin
Hahah iyi iyi :))Hamarat kralıçam beniiim,senin eline kimmmseler su dökemeez,bizimkiler senin yaptığına benzer mi hiiiç,canııım:* :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?