- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.621
Hoşbulduk canımmm :3Aleykum selam, hoşgeldinnn
sarıdan kızıla dönmüştümya
olur abla bende bazı konularda özelden konuştuklarım oluyor onlarla takipleşiyoruz sonradan bu kimdi izliyomuşum diyorumTamam şimdi hatırladım,bazen kime ne yazıyorum unutuyorum vallaha:)))
olur abla bende bazı konularda özelden konuştuklarım oluyor onlarla takipleşiyoruz sonradan bu kimdi izliyomuşum diyorum
NİCK DEĞİŞİNCE ESki nickle açılan konular o nickte kalmıyor muBirde nick değişiyorsa hiç tanımıyorum,ufak bir ajanlık yapıp buluyorum sonra :))
NİCK DEĞİŞİNCE ESki nickle açılan konular o nickte kalmıyor mu
Kime göre neye nöye
a öyle mi ben kalıyor sanıyodumYok kalmıyor yeni nickle oluyor konular..
a öyle mi ben kalıyor sanıyodum
abla ben kurabiye yarşmasına katıldımya misafir gelmişti kurabiyelerden ikram ettim gördüya acaba dedim buraya giriyor mu görse tanıyacak işte ondan bile korktum
Ama görse tanır hiçbiri birbirine benzemiyorkiBenim bildiğimde bu yönde yani..
O kadarda tesadüf olurmu acaba diyorsun,o kadar çok çeşitkurabiye varki bu o kurabiyemi demesi şans birazda
Ama görse tanır hiçbiri birbirine benzemiyorkiinsallah görmez napayım şansa
abla cok belli ama ya kalpler çikolatasının şekileri digerinin şekliBen değilim dersin sende
Valla senin güzelliğinin yanında hiç birşey diyebilirimmAllah allah sözlerin güzelliğine bakkteşekkür ederim
Daha iyi olmana çok sevindim bebişim @Pembemsii_
Bende merak ediyorum hepiciğinizi vallaneyse görürüz birgün canısı @Pembemsii_ yi de merak ediyorum
Kuzuum sen istersin de göstermez miyim hiiç :)Evett bendee o gull yuzunu bize gostersin bir guunn :)
abla cok belli ama ya kalpler çikolatasının şekileri digerinin şekli
hahayah yakalanırsam dicem bunuMeggggggggggggggg yaaaaa hayırrrrrr
Birebie kopya çektim diyeceksin
Kucaktan inmez hiç,bunun huyu böyleBunu bana versene sarıl buna yat varyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?