- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.894
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #54.161
Bi kahveye anlaşalımAlırım ama haftayarica ederim,zevk idi.şevk idi
Hoşbuldum yeni adın güzel olmuşmerhaba hoşgeldin =)
Oo ben tav oldum bile ,tamam
Günaydın tatlı bi kızın nenesi
Güzel olan ne tatlım:))haha
bu da güzeldi =)
Ahahahahahahha bak her horona kalkınca deniz uçuyor farkindasin dimi
Benim stilettolarda kirmiziydi yalnız hatırlarsan ama ben gitmedim :)))Hehe,ama sağolsun bir çuval da boncuk verdi yanıma
Farkındaysan benim ki bi tık daha güzeldi,biri kıskanıyo ayakkabılarımı amaaaaBenim stilettolarda kirmiziydi yalnız hatırlarsan ama ben gitmedim :)))
Heeee sen bana vurdun simdik öyle mi deniz hanimmmmmmFarkındaysan benim ki bi tık daha güzeldi,biri kıskanıyo ayakkabılarımı amaaaabilemedim kim
Aleyküm selam Sln Mualla canımSelamın aleyküm kızlar akşamınız hayr olsun inşaAllah.. Nasılsınız ?
Fırın kebabıYemek pişirmek lazım diye düşünen tembel biriyim şu an. Halbuki mutfakta olmayı çok severim. Nerden çıktı hımbıllık yareppim öf
Olur öyle arada :)Yemek pişirmek lazım diye düşünen tembel biriyim şu an. Halbuki mutfakta olmayı çok severim. Nerden çıktı bu hımbıllık yareppim öf
Fırın kebabıHanimKelesimiGetir ablaya selam olsun Kıbrıs yemeğidir kendisi bilir birde taze fasulye yanında bulgur pilavı var kuzum gel yiyek benide bir hamaratım tuttu bugün öğlenden koyuverdim yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?