- 23 Aralık 2012
- 7.912
- 53.025
- 748
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.201
Girip obadan bakarim ardimdan kimler agit yakmis kimler cok istiyodu oh iyi olmus dicek diyeeAhahabana çok dokunmuştu mesela
O vakit tamam diyorum o is bendeO zaman direk bdv diyorum
tut saçımdan çek götür beniii
Ben sonuncuda arkadaşlara kolye yaptım meselaHadi yaakapida kalmak kor insana tabi..ama siz girip cikanlara ayri bi saygim var gün görmussunuz halden anlarsiniz mapisa dusmeden tam bi kkli olamicami hissediyorum
Dene bakalım.beğenecek misinHadi yaakapida kalmak kor insana tabi..ama siz girip cikanlara ayri bi saygim var gün görmussunuz halden anlarsiniz mapisa dusmeden tam bi kkli olamicami hissediyorum
Ben sonuncuda arkadaşlara kolye yaptım mesela
Hic farjinda olmadan yazmisim demekki mercimegin bana gore erkekahanda tam böle
Tamam bekliyorum o vakitAhahah ınsallah saglıklı olsunda kız erkek farketmez cınsıyet bellı olınca sana yazarım
Tencere,tava bebelerin en sevdiğiKızlar gelin benim eve tutun ikizleri bi tencere tava legen kaşık doldu evv:))
Hiç oyuncagimiz yok bizim:))
Vallahi yaa dan dan bide davul yaptılar kikir kikirlee ama:))Tencere,tava bebelerin en sevdiği
Bana da yaz:))Ahahah ınsallah saglıklı olsunda kız erkek farketmez cınsıyet bellı olınca sana yazarım
En güzel zamanları şimdi,bırak eğlensinlerVallahi yaa dan dan bide davul yaptılar kikir kikirlee ama:))
Oyy ama toplanmaz ev belediyeyi mi arasam:)))
Öyle ama cok dagildik yaa:))En güzel zamanları şimdi,bırak eğlensinler
Olsun boşver :) toplanır uyusunlar da :)Öyle ama cok dagildik yaa:))
Ya sabahtan beri yazacağım,bir peri daha gelmiş,güzel olmuş yeni adınKızlar gelin benim eve tutun ikizleri bi tencere tava legen kaşık doldu evv:))
Hiç oyuncagimiz yok bizim:))
Teşekkür ederim canımYa sabahtan beri yazacağım,bir peri daha gelmiş,güzel olmuş yeni adın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?