Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Koğuş nenesi olmuşsun sen ben tek kişilik hücredeydim

amin canım Allah razı olsun evet 4 yıldır ıstıyrduk asılamalarım tutmamıstı kendılıgınden oldu sukur Allah tum ısteyenlere nasıp etsın sızlerede ınsallah tez zamanda versın hayırlısıyla

İnşallah Allah büyük bizde nasip eder insallah

Bende ilk banımda 2 gün falan gittim gece 12 mevzuları .sistem hatası. Ben bildirim bile okuyamadım,bazıları okuyormuş

Banın açıldığı zaman gelen mesajı okuyabiliyorsun..

Evet evet ama diklenmen lazım

Fena orası bam teline basıyorlar bazen..

Hücre değil ,saraymış seninki

10 yıldızlı saray benimkisi.

Bir o derdim eksik zaten ,tam olurdu

O tehlikelizaten yazarken çok dikkatli olmak lazım orada..

Ayy ben hic girmedim ya cok heves ediyom oraya mapis damina dusup cikanlar bana olgunlasmis geliyor kendimi toy hissediyorum
Ama başta çok koyuyor insana söyleyeyim
Böyle kendi kendine bi küsüyosun filan,sonra bakıyorsun,tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış
Sonra amaaaan,salıyorsun çayıra,bazen iyi bile geliyor

eder hayırlısyla saglıkla tez zamanda nasıp etsın ben en umutsuz oldugum anda oldu hep dualarım benım gıbu kardeslerıme
İnşallah canım inşallah sagolasin umutsuzlarin umut kapısı dua hayirlisiyla

Ama başta çok koyuyor insana söyleyeyim
Böyle kendi kendine bi küsüyosun filan,sonra bakıyorsun,tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış
Sonra amaaaan,salıyorsun çayıra,bazen iyi bile geliyor
Hadi yaakapida kalmak kor insana tabi..ama siz girip cikanlara ayri bi saygim var gün görmussunuz halden anlarsiniz mapisa dusmeden tam bi kkli olamicami hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…