- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.181
Koğuş nenesi olmuşsun senMapısın altın kuralı,don sarma ve cigaradıriyi birde koğuştaysan sırtın yere gelmez..
Benim mesela koğuşumda özel banyom vardır masaj salonum mevcuttur,yaşlıyım diye özel koğuş tahsis edildi bana
Bdv tehlikeli zaten biranda ne olduğunu anlamıyorsun bile
Koğuş nenesi olmuşsun senben tek kişilik hücredeydim
Bende ilk banımda 2 gün falan gittimEn ağır cezam 4 gündü,hatta nasıl bir cezaysa direk IP'den de ceza yedim siteye erişimim yoktutabi ders oldu bu bana
Evet evetO zaman direk bdv diyorum
Hücre değil ,saraymış seninkiHücrem tek kişilik benim cirit atıyorum her gittiğimde
Bir o derdim eksik zaten ,tam olurduAnlatılmaz yaşanırdı orası..
Her an kapını çalan emniyet olabilirdi..
Canım merhaba denk gelemedik senle ama takip ettim az çok sende bebek isteyenlerden biriydin hatırına kaldığı kadar Allahım nasip etsin inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Allah'a emanet o en güzel en korunaklı yerde en çok koruyana emanet hiç korkma Allahin izniyle bişeycik olmaz
Güle güle sana,yolun açık olsunAyy simdi daha cok heves ettim
İnşallah Allah büyük bizde nasip eder insallahamin canım Allah razı olsun evet 4 yıldır ıstıyrduk asılamalarım tutmamıstı kendılıgınden oldu sukur Allah tum ısteyenlere nasıp etsın sızlerede ınsallah tez zamanda versın hayırlısıyla
Allah bozmasın huzurunuzu inşallahCanim inanki Allaha bıraktığım da gerçekten ilahi adaleti görüyorum
Bana bundan sonra çocuklarım eşim yeter
Bende ilk banımda 2 gün falan gittimgece 12 mevzuları .sistem hatası. Ben bildirim bile okuyamadım,bazıları okuyormuş
Evet evetama diklenmen lazım
Hücre değil ,saraymış seninki
Bir o derdim eksik zaten ,tam olurdu
Ama başta çok koyuyor insana söyleyeyimAyy ben hic girmedim ya cok heves ediyom oraya mapis damina dusup cikanlar bana olgunlasmis geliyor kendimi toy hissediyorum
Saglicakla gelsin tosun paşa insallah
İnşallah Allah büyük bizde nasip eder insallah
İnşallah canım inşallah sagolasin umutsuzlarin umut kapısı dua hayirlisiylaeder hayırlısyla saglıkla tez zamanda nasıp etsın ben en umutsuz oldugum anda oldu hep dualarım benım gıbu kardeslerıme
Biz buralarda takılalım en iyisiBanın açıldığı zaman gelen mesajı okuyabiliyorsun..
Fena orası bam teline basıyorlar bazen..
10 yıldızlı saray benimkisi.
O tehlikelizaten yazarken çok dikkatli olmak lazım orada..
AhahaAma başta çok koyuyor insana söyleyeyim
Böyle kendi kendine bi küsüyosun filan,sonra bakıyorsun,tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış
Sonra amaaaan,salıyorsun çayıra,bazen iyi bile geliyor
Amin inshallah .İnşallah Allah büyük bizde nasip eder insallah
Hic farjinda olmadan yazmisim demekki mercimegin bana gore erkekamınnn ınsallah :) ıcıne erkek mı dgdu yoksa
Hadi yaaAma başta çok koyuyor insana söyleyeyim
Böyle kendi kendine bi küsüyosun filan,sonra bakıyorsun,tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış
Sonra amaaaan,salıyorsun çayıra,bazen iyi bile geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?