- 20 Mart 2008
- 142.153
- 214.419
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.161
Cok yaratici bulmustum ilk gordugumde bu site ve konular icin şahane bi secim.Kiskanmis olabilirim
He biz tanışmadık,ben öyle bir girdim kısa dönem .çıktım
Gideceksen polemikten git,geyikten gidince acıtıyoAyy ben hic girmedim ya cok heves ediyom oraya mapis damina dusup cikanlar bana olgunlasmis geliyor kendimi toy hissediyorum
Mapisa girip cikarsam fotomu degiscem daha iddali olurum o zman kesin bi hava gelir banaZaten bişi oldumu hemen keleşini ödünç versene diyorlar
Tavsiye ederim bir kere mapısa düşünce tadından yenmiyor sonra gene isteniyor..
Kaç kere girdim çıktım acaba bilmiyorum
Onların canları sıkılmış demek,ya da boş zamanları çok,sarmaya yer aramışlar
Ayy ben hic girmedim ya cok heves ediyom oraya mapis damina dusup cikanlar bana olgunlasmis geliyor kendimi toy hissediyorum
Aa ben orayi hic gormedim nasil bakicam nerde orasiMutlaka dengesizçok nasılsa..
Kesinlikle tavsiye ediyorum,hele birdönem siyaset bölümünde fenaydı,ggerçi orası tehlikeli
Gideceksen polemikten git,geyikten gidince acıtıyo
Mapisa girip cikarsam fotomu degiscem daha iddali olurum o zman kesin bi hava gelir bana
Bencede bir kaç günce uyarı aldım gene,meteormu düştü dedim sadece
Daha ağırbaşlı olsun ağır abi gibi mesela
Aa ben orayi hic gormedim nasil bakicam nerde orasi
düşmeyeydik iyiydi
Evet evet oyle bisey yaparimBencede bir kaç günce uyarı aldım gene,meteormu düştü dedim sadece
Daha ağırbaşlı olsun ağır abi gibi mesela
Ben BDV'de gittim yok yereMutlaka dengesizçok nasılsa..
Kesinlikle tavsiye ediyorum,hele birdönem siyaset bölümünde fenaydı,ggerçi orası tehlikeli
Görüş gününe gelirikEvet evet oyle bisey yaparimbeyaz don cigara yollarsiniz bana gunlerimi duvarima ciziktiririm pişip gelirim.
Yangın yeri gibiydi,yanaşmadım hiçLinki burada artık eskisi gibi yoğun değil gerçi pek kimseyok..
Seçim öncesi hakaretler havada uçuyordu..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/siyaset-meydani.1201/
Evet evet oyle bisey yaparimbeyaz don cigara yollarsiniz bana gunlerimi duvarima ciziktiririm pişip gelirim.
Ben BDV'de gittim yok yerelaf sokaydım içim yanmazdı
Gece gidim bakim benlik biyer gibiLinki burada artık eskisi gibi yoğun değil gerçi pek kimseyok..
Seçim öncesi hakaretler havada uçuyordu..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/siyaset-meydani.1201/
Yangın yeri gibiydi,yanaşmadım hiç1 defa görmüştüm
Gece gidim bakim benlik biyer gibi
Ayy simdi daha cok heves ettimMapısın altın kuralı,don sarma ve cigaradıriyi birde koğuştaysan sırtın yere gelmez..
Benim mesela koğuşumda özel banyom vardır masaj salonum mevcuttur,yaşlıyım diye özel koğuş tahsis edildi bana
Bdv tehlikeli zaten biranda ne olduğunu anlamıyorsun bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?