• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Canimmmm:KK61: bak hiç merak etti mi beni Faranjit yiyip bitiriyor sibeli kimsenin umurunda değil yalnız asminim çiçek göndermiş unuturmuyum sedacım tarhana göndermiş ikizlere içtim sağolsun triplim limon iyi gelir dedi daha ne desin ama deniz hanım varya deniz hanım daha nasılsın dimedi:KK61:

Canimmmm:KK61: bak hiç merak etti mi beni Faranjit yiyip bitiriyor sibeli kimsenin umurunda değil yalnız asminim çiçek göndermiş unuturmuyum sedacım tarhana göndermiş ikizlere içtim sağolsun triplim limon iyi gelir dedi daha ne desin ama deniz hanım varya deniz hanım daha nasılsın dimedi:KK61:
Geçmiş olsun çok :( ben şimdi okudum senden

cvety6_small.png

@tuzsuz_ruh Geçmiş olsun çiçeği gönderdim kuzum sana da =)
öperim.

:KK15::KK15::KK15:
Zaten beni bi sen bi triplim birde sedacim yeni komşum düşünüyor asminim canim:KK61:

Ben de evine hasta ziyaretine gelmiştim Sibılım,görmedin:anne:

Bende:KK43:(( denize küstm

Olsun babaannemin de salvari vardi öyle:)) ama affetmiyorum seni hih:KK43:
Kız kaynanamında çeyizinde vardı,göstermişti bana,verse kızıma elbise dikerdim,o kadar güzeldi,hemi de kırrrrmızı:D ama diyemedimdi :D

Kapısını tıklattım sabah hatırını sordum amaa,hatırlamıyo eeeeeyyyy ahaliii :düdük:

Ben de evine hasta ziyaretine gelmiştim Sibılım,görmedin:anne:
Uyuyordum zaar sağol megim :KK200: bide birilerini komşu dedim bağrıma bastım yazdıklarımı bilem görmüyor daha komşusunun akdenizli olduğunu sanıyor yaaa:KK61:

Back
X