- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.661
Yemedim zaten küstüm deYeme tabii neler didi neler sanaSibılım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemedim zaten küstüm deYeme tabii neler didi neler sanaSibılım
Kız pamukluperi,pazen artık çok popüler,Azra Akın bile onunla katıldı güzellik yarışmasına
Aaaaaa
Sen de az değilsin Sedaperim ahahha![]()
cok ciddiydi cokkOlsun olsun,şakacık yapmıştır Deniz![]()
Anamtrip virüs gibi yayılıyor obada
SibılımmYemedim zaten küstüm de![]()
Allah sonumuzu hayreylesinsen benim canimsin yaaa
cok ciddiydi cokk
![]()
Ben Deniz diyom ya gıDenizzzYosunn
![]()
BendeYemedim zaten küstüm de![]()
Olsun babaannemin de salvari vardi öyle:)) ama affetmiyorum seni hihKız pamukluperi,pazen artık çok popüler,Azra Akın bile onunla katıldı güzellik yarışmasına![]()
Herkes deniz diyo da,Ben ilk günden yosun'a alıştımdıBen Deniz diyom ya gı![]()
Temam ,tekim sandımdıHerkes deniz diyo da,Ben ilk günden yosun'a alıştımdı
CanimmmmSibılımm![]()
Geçmiş olsun çokCanimmmmbak hiç merak etti mi beni Faranjit yiyip bitiriyor sibeli kimsenin umurunda değil yalnız asminim çiçek göndermiş unuturmuyum sedacım tarhana göndermiş ikizlere içtim sağolsun triplim limon iyi gelir dedi daha ne desin ama deniz hanım varya deniz hanım daha nasılsın dimedi
![]()
Zaten beni bi sen bi triplim birde sedacim yeni komşum düşünüyor asminim canim
Ben de evine hasta ziyaretine gelmiştim Sibılım,görmedinCanimmmmbak hiç merak etti mi beni Faranjit yiyip bitiriyor sibeli kimsenin umurunda değil yalnız asminim çiçek göndermiş unuturmuyum sedacım tarhana göndermiş ikizlere içtim sağolsun triplim limon iyi gelir dedi daha ne desin ama deniz hanım varya deniz hanım daha nasılsın dimedi
![]()
Kız kaynanamında çeyizinde vardı,göstermişti bana,verse kızıma elbise dikerdim,o kadar güzeldi,hemi de kırrrrmızıBende(( denize küstm
Olsun babaannemin de salvari vardi öyle:)) ama affetmiyorum seni hih![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun çokben şimdi okudum senden
Sümerbank pazeni derlerdi eskiden haniKız kaynanamında çeyizinde vardı,göstermişti bana,verse kızıma elbise dikerdim,o kadar güzeldi,hemi de kırrrrmızıama diyemedimdi
![]()
Rica ederim canım yaTeşekkür ederim![]()
Kapısını tıklattım sabah hatırını sordum amaa,hatırlamıyo eeeeeyyyy ahaliiiCanimmmmbak hiç merak etti mi beni Faranjit yiyip bitiriyor sibeli kimsenin umurunda değil yalnız asminim çiçek göndermiş unuturmuyum sedacım tarhana göndermiş ikizlere içtim sağolsun triplim limon iyi gelir dedi daha ne desin ama deniz hanım varya deniz hanım daha nasılsın dimedi
![]()
Uyuyordum zaar sağol megimBen de evine hasta ziyaretine gelmiştim Sibılım,görmedin![]()