• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yosunun umurunda mı dünya heheeyy:63:
Aydın az biraz ege de kalmıyo mu meeeg,guneydogu anadolu diyin de bayıliiiim şurda:ruh:
De get ordan gelmedi dedim de ondan sonra suç bastirtmaya geldin dik dik yapiyon kapıya :KK12:
Olsun,geldimmi geldim o_O
Ben nereliyim Meg sen söyle :kahve: bide Sibel küstü niye küstü:işsiz:
taam kıbrıslısında,aydında oturıyon,Kır atın yanında duran,ya huyundan ya suyundan kaparmış:KK1:

Yaaaa bak bunu bile bilmiyor akdenizli didi bana sen söyle ben haksizmiyim simdi:KK61: bide hasta hasta:hasta:
Haklısın Sibılım:anne:
Tripliyle atışırken onun tarafını tutuyo zati sinirimi hoplatıyo,bi de dün kebaplar yediniz Sibılla beraber,haber vermediniz diyerekten iftiralar attı. Sana da 6 yumurta yiyen Sibel dedi yaaaaa:olamaz:

Aydın az biraz ege de kalmıyo mu meeeg,guneydogu anadolu diyin de bayıliiiim şurda:ruh:

Olsun,geldimmi geldim o_O

taam kıbrıslısında,aydında oturıyon,Kır atın yanında duran,ya huyundan ya suyundan kaparmış:KK1:
Ben kibrislimiyim :işsiz:

Haklısın Sibılım:anne:
Tripliyle atışırken onun tarafını tutuyo zati sinirimi hoplatıyo,bi de dün kebaplar yediniz Sibılla beraber,haber vermediniz diyerekten iftiralar attı. Sana da 6 yumurta yiyen Sibel dedi yaaaaa:olamaz:
Yaaaa böyle işte bu yumurta konusuna hiç girmiyorum hiccccc :KK61::KK61::KK61:

Back
X