- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.681
Yosunun umurunda mı dünya heheeyyUyuyordum zaar sağol megimbide birilerini komşu dedim bağrıma bastım yazdıklarımı bilem görmüyor daha komşusunun akdenizli olduğunu sanıyor yaaa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yosunun umurunda mı dünya heheeyyUyuyordum zaar sağol megimbide birilerini komşu dedim bağrıma bastım yazdıklarımı bilem görmüyor daha komşusunun akdenizli olduğunu sanıyor yaaa
![]()
De get ordan gelmedi dedim de ondan sonra suç bastirtmaya geldin dik dik yapiyon kapıyaKapısını tıklattım sabah hatırını sordum amaa,hatırlamıyo eeeeeyyyy ahaliii![]()
Seviyorsan ,git özür dile benceKapısını tıklattım sabah hatırını sordum amaa,hatırlamıyo eeeeeyyyy ahaliii![]()
Ben nereliyim Meg sen söyleYosunun umurunda mı dünya heheeyy![]()
Aydın'lı güzelimBen nereliyim Meg sen söylebide Sibel küstü niye küstü
![]()
Ahahhabende uyuyorumm.napiim
![]()
Yaaaa bak bunu bile bilmiyor akdenizli didi bana sen söyle ben haksizmiyim simdiAydın'lı güzelim![]()
Aydın az biraz ege de kalmıyo mu meeeg,guneydogu anadolu diyin de bayıliiiim şurdaYosunun umurunda mı dünya heheeyy![]()
Olsun,geldimmi geldimDe get ordan gelmedi dedim de ondan sonra suç bastirtmaya geldin dik dik yapiyon kapıya![]()
taam kıbrıslısında,aydında oturıyon,Kır atın yanında duran,ya huyundan ya suyundan kaparmışBen nereliyim Meg sen söylebide Sibel küstü niye küstü
![]()
Haklısın SibılımYaaaa bak bunu bile bilmiyor akdenizli didi bana sen söyle ben haksizmiyim simdibide hasta hasta
![]()
Ben kibrislimiyimAydın az biraz ege de kalmıyo mu meeeg,guneydogu anadolu diyin de bayıliiiim şurda
Olsun,geldimmi geldim
taam kıbrıslısında,aydında oturıyon,Kır atın yanında duran,ya huyundan ya suyundan kaparmış![]()
Yaaaa böyle işte bu yumurta konusuna hiç girmiyorum hicccccHaklısın Sibılım
Tripliyle atışırken onun tarafını tutuyo zati sinirimi hoplatıyo,bi de dün kebaplar yediniz Sibılla beraber,haber vermediniz diyerekten iftiralar attı. Sana da 6 yumurta yiyen Sibel dedi yaaaaa![]()
Yok Alaska'lısınBen kibrislimiyim![]()
İyice batıyosun DenizBen kibrislimiyim![]()
Haklısın Sibılım
Tripliyle atışırken onun tarafını tutuyo zati sinirimi hoplatıyo,bi de dün kebaplar yediniz Sibılla beraber,haber vermediniz diyerekten iftiralar attı. Sana da 6 yumurta yiyen Sibel dedi yaaaaa![]()
Yaaaa yakında ukraynalisin diyecek düşüp bayilacam hiç tanımamış beni hiccccYok Alaska'lısın![]()
Ben yarın güzel bir gün olucak senin için demiştimdi Yosun hanıma