Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kız sana zaten aldım kargoda geliyor
Şimdiden seninkine göz koymasın diye şeyettim
Hayır hem benim ayakkabıyı giymiş gitmiş hem bidaha niye alıyorsun zaten iki ayakkabı oldu sen üçüncüyü ekliyorsun özlem yaaaaa

Hayır kırk numara ayaklarını bana 37 diye yutturacak az kaldı görmesem o ayakları inanicam bide yaaaa bide zaten almış gitmiş benim stilettoyu kim bilir kaç numara yaptı giydi de
Aaay üsstüme iyilik sağlık,kız 40 numaraya binip sandal diye gezerim ben sen ne diyosuuun,anam bile giymiyo 40 numara,el ayak küçük bizde,bilezik ölçüm 5.8 aslanıım

Aaay üsstüme iyilik sağlık,kız 40 numaraya binip sandal diye gezerim ben sen ne diyosuuun,anam bile giymiyo 40 numara,el ayak küçük bizde,bilezik ölçüm 5.8 aslanıım
hadi ordan senin gözler miyop 5.8 diye bilezik ölçüsü mu olur hem numaralidir o 20 21 22 diye gider

Yok yok yokkkkkk en son sana ayu gönderdi bir daha göremedim ben söyle sen mi bişey yaptın Megi ye
He o zaman mı kayboldu şeeey ben ayıyı ona yönlendirdiydim ama,sırtını çığnaasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…