- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.001
Alla Allaaa zinbabvede mi yaşıyosun sibeeelSenin dediğin bileziği çapı bi kere bizde o ölçüler 20 numara 21 numara diye gider
Kız daha yakınlarda kızıma aldım anı diye,5.8Kızım kaç tane bilezik taktım ben hiç 5.8 diye ölçü görmedim 20 numara benimki de
Gözün kör olmaya denizzzzzzz senin yüzünden kayboldu ya bu kizzzzz nerde o ayı Bulda gel ne yaptı yedimi megiHe o zaman mı kaybolduşeeey ben ayıyı ona yönlendirdiydim ama,sırtını çığnaasın diye
Ben hiç duymadım bizim burda böyle hatta telefonla aynı bilezigimden sipariş verdim yine 20 numara dedim sizde farklı o zamanKız daha yakınlarda kızıma aldım anı diye,5.8
Gerçi siz çamaşır suyunu bile bilmiyonuz da klorak diyosunuz,normal yaniBen hiç duymadım bizim burda böyle hatta telefonla aynı bilezigimden sipariş verdim yine 20 numara dedim sizde farklı o zaman
Klorak başka markası Klorak olduğu için adı öyle kalmış onun kız bu arada sen kaçtan aldın bileziği 153 dedi dün gramını kuyumcuGerçi siz çamaşır suyunu bile bilmiyonuz da klorak diyosunuz,normal yani
Ben 143 ten almıştım ama biraz olduKlorak başka markası Klorak olduğu için adı öyle kalmış onun kız bu arada sen kaçtan aldın bileziği 153 dedi dün gramını kuyumcu
Ben 113 den almıştım en son vallahi ama araba alırken bozdum bir kaldı da şimdide alınacak gibi değil ama kuyumcu düşmez daha dünya çok karışık diyorBen 143 ten almıştım ama biraz oldu
Altın altındır canım,ama tabii riskte var,210larda 165lerden aldığım çeyrek altınları 143ten bozdurmuştum 3 yıl sonra evime taşınırken.Epey zarardı ama almasaydım hazır para da olmayacaktı.Ev mobilyamı sıfırdan yenilemiştim onlarla...Ben 113 den almıştım en son vallahi ama araba alırken bozdum bir kaldı da şimdide alınacak gibi değil ama kuyumcu düşmez daha dünya çok karışık diyor
Aynen para kaldığı zaman harcayıp gidiyoruz ama altın olunca insan kıyamıyor Allah sağlık versın de gerisi önemli değil kuzum en azından hazırda onlar varmış kullanmissinAltın altındır canım,ama tabii riskte var,210larda 165lerden aldığım çeyrek altınları 143ten bozdurmuştum 3 yıl sonra evime taşınırken.Epey zarardı ama almasaydım hazır para da olmayacaktı.Ev mobilyamı sıfırdan yenilemiştim onlarla...
Kanka olmuşlardır,güneşin batışını izleyip laflıyolardır beeeGözün kör olmaya denizzzzzzz senin yüzünden kayboldu ya bu kizzzzz nerde o ayı Bulda gel ne yaptı yedimi megi
Kanka olmuşlardır,güneşin batışını izleyip laflıyolardır beee
HangisiGeçenki zımbırtıyı koysana sibeeel,hani sabahın köründeki müzük şeysini
Heh bu,burda çirkin bi kızın doğum günü var
Oohh iyi geldi,böreği bi çırpıda yaptımHeh bu,burda çirkin bi kızın doğum günü varmutfaktayım,tempo olsun
Afiyet olsun canımEllerine sağlık canım
Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?