- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.841
Hak etmiş gelin hanım maalesef.Bizde öyle diyoruz ki doğrusu adamdan yanayım söyledim de boşancak şimdi beni bu hale o getirdi diyor
Tuhhh hemde hamileyken daha neyle yikilacakmis o yuva o hamileyken benimde arkadaşıma yapıldı da hala aklıma gelir kızın haberi yok öküz adam kocamın arkadaşı ona söylemiş o da geldi çok canım sıkıldı diyip bana söyledi gördüğüm her yerde aklıma geliyor ama bişey diyemiyorum diktirsin gitsin derim bende valla ne tutcam onu evde gitmek başkasına bende evde yuvam yuvamYa bak burası mi değişik ben demi sorun bilmiyorum canim
Böyle arkadaş sohbetlerinde o onu aldatmis o olmuş bu olmuş denildiğinde
Ben aldatan kendini aldatir,esim beni aldatirsa eğer kapi orda diyorum
Öbürü çıkıp yok yok öyle yuva mi yıkılır hiç,ben hamileyken de eşim öyle bi iko kadınla bişeyler yaşadı ama bak şimdi benim yanımda diyor
Ben iptal:)
Yani tabiki öyle yicek mis gibi değil ama bende bakıyorum şimdi adamın önünde nasıl bakmasın kiBen göstermem,bakarsa da gözlerini avuç içine veririm. Net
Ben hep derim,evliyiz diye bana mecbur değilsin. Yaptığın an giderim. Büyük konuşmayayım asla affetmem.Ya bak burası mi değişik ben demi sorun bilmiyorum canim
Böyle arkadaş sohbetlerinde o onu aldatmis o olmuş bu olmuş denildiğinde
Ben aldatan kendini aldatir,esim beni aldatirsa eğer kapi orda diyorum
Öbürü çıkıp yok yok öyle yuva mi yıkılır hiç,ben hamileyken de eşim öyle bi iko kadınla bişeyler yaşadı ama bak şimdi benim yanımda diyor
Ben iptal:)
Kadınlar olarak valla tek tür değiliz:))herkes bi başkaYok .herşey dozunda tabii,kimse adam ya da kadınların üstüne zorla atlamıyor
Yani şimdi yoldan bi kız geçiyor kafasını cevirtsem nolurki?Bende bakarım vallahi hatta kocamda bakar yanımda hayır napiyim göze yasak mı var hatta güler bazen bana sen niye kiskanmiyorsun diye derim kafanı kırarım hele bir yappppkorkuyor benden
Aynen ne yapsa boş artık adam herşey bitti içimde bişey yok diyor işte düşünmek lazım ne yapıyorum ben diyeHak etmiş gelin hanım maalesef.
Azcık gözü kayarsa belki,zaten benim gözler şahin gözü. O da bilirYani tabiki öyle yicek mis gibi değil ama bende bakıyorum şimdi adamın önünde nasıl bakmasın ki
Aynen canım sonuçta bu adam 50 eve girip çıkıyor birini engelledim zihniyeti bozuksa ben yokkende yaparKadınlar olarak valla tek tür değiliz:))herkes bi başka
Yani şimdi yoldan bi kız geçiyor kafasını cevirtsem nolurki?
İnsanın içinde olmalı bence
Kadından korkmayan adama adam demem benAzcık gözü kayarsa belki,zaten benim gözler şahin gözü. O da bilirazıcık korkuyor olabilir
Evet aynen. Boğmamak lazım karşılıklıAynen ne yapsa boş artık adam herşey bitti içimde bişey yok diyor işte düşünmek lazım ne yapıyorum ben diye
Kaybetme korkusu,en sevdiğimKadından korkmayan adama adam demem beno korku olacak
Aynen canim adam dediğin böyle günde gidecekse daha gelmesin:)Tuhhh hemde hamileyken daha neyle yikilacakmis o yuva o hamileyken benimde arkadaşıma yapıldı da hala aklıma gelir kızın haberi yok öküz adam kocamın arkadaşı ona söylemiş o da geldi çok canım sıkıldı diyip bana söyledi gördüğüm her yerde aklıma geliyor ama bişey diyemiyorum diktirsin gitsin derim bende valla ne tutcam onu evde gitmek başkasına bende evde yuvam yuvam
Valla ben öyle düşünüyorum canim hatta insaniz herşey bizim için olurda aklın kalbin kayarsa şerefsizlik yapmani affetmem,anlasir ayriliriZ diyeBen hep derim,evliyiz diye bana mecbur değilsin. Yaptığın an giderim. Büyük konuşmayayım asla affetmem.
Yok kaybetme korkusu değil ölüm korkusu onun adiKaybetme korkusu,en sevdiğim
Başkasına dokunup bana dokunacağına adam gibi söylesin,çeksin gitsin. Yok iğrenç geliyor bana.Aynen canim adam dediğin böyle günde gidecekse daha gelmesin:)
Valla ben öyle düşünüyorum canim hatta insaniz herşey bizim için olurda aklın kalbin kayarsa şerefsizlik yapmani affetmem,anlasir ayriliriZ diye
Aldatilmak kötü ama aldatilip devam etmek berbat olur ya güven yok
HihihihiiYok kaybetme korkusu değil ölüm korkusu onun adi
Kız benim çocukluk arkadaşım, eşinden şu sekil dur resim at diyorAynen canım sonuçta bu adam 50 eve girip çıkıyor birini engelledim zihniyeti bozuksa ben yokkende yapar
Yok yok gelPek bi hararetli dedikodu falan geç mi kaldım kizlar
Ben söylerim hep sevgin biterse soyle ama başka bişey yapmaya kalkarsan yakalarım neler yaparım sen bile tahmin edemezsin diyeAynen canim adam dediğin böyle günde gidecekse daha gelmesin:)
Valla ben öyle düşünüyorum canim hatta insaniz herşey bizim için olurda aklın kalbin kayarsa şerefsizlik yapmani affetmem,anlasir ayriliriZ diye
Aldatilmak kötü ama aldatilip devam etmek berbat olur ya güven yok
Ay Allah yazmsmış olsunKız benim çocukluk arkadaşım, eşinden şu sekil dur resim at diyor
Konum at,radyo aç:)))
Valla eşime diyorum beni sırtında taşı sen:)ararım 3 kere calar acmazsa kaparim isi var diye geri döner hemen zaten
Ay böyle der der ben aldatilirmisim:))
Durun bi ceee yapıp resim atsın:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?