Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Topiğe bir bakayım dedim de kadınlar kulübü deyince aklıma ilk gelen isimler burada bi merhaba demeye gelmiş idim.. bugün diyete başlamıştım, akşam bozdum.. bunun hüznüyle uyuyamıyorum da
Gel yamacıma o halde Bende azıcık depresyon dayım da kilo için

Her zaman gelsene obamıza yafrukurt ol sende

Affetme sakın Dayana'ya neler ettiler Çarlsla beraber
Hee dedim zati dedim senin o tipppsiiiiiğz o çipil çipil bakışlı o saftaroz duruşlu oğlan var ya dedim,bildin mi dedim;bildim dedi sesi titreyerekten. Edvırt dedi. Höööhhh dedimm!! Kızma lEYDİM Margırıt'IM, Çarls olmasın dedi. Ayret bişi ya..
O oğlan gözüme görükmesin dedim,giberticem dedim.

Öldüv onuuu pis pis neydi Dayana'ya yaptıkları onun bende yardım edecem,gebertelim

Yaaaa megggg patlat ağzının üstüne bir tane ne nefesini yoruyosun

Gel yamacıma o halde Bende azıcık depresyon dayım da kilo için

Her zaman gelsene obamıza yafrukurt ol sende

Yavaştan ilişiyorum yanına o halde diyet konusunda kararlılık seviyem vahim.. ilk üç gün ekmeksiz, şekersiz besleniyorum dördüncü gün “bi iskender yiyem üstünede baklava gömem” derken diyet güme gidiyor. Birlikte zayıflasak ne güzel olur

Öldüv onuuu pis pis neydi Dayana'ya yaptıkları onun bende yardım edecem,gebertelim
Aaaaaaahhh Dayana'cık aaahhh.. Rahmetli Dodigillen mercimekli ve fındıklı bi çeşit yemek yer dururmuşmuş.
NNNNEEEENNN dedim doru konuş,elin nımıslı gadınına itfira atma didimm..
Pekiğ pağdın söğ söğ sörreyy didi bana

Sörreylerini alll biiiip deseydin kıralıça da olda kaynana işte anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…