- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.761
Dedim,senin dedim ağzını burnunu kırarım dedim.Dayana'ya naptın Elizabetlengil dedim.
Gel yamacıma o haldeTopiğe bir bakayım dedim de kadınlar kulübü deyince aklıma ilk gelen isimler buradabi merhaba demeye gelmiş idim.. bugün diyete başlamıştım, akşam bozdum.. bunun hüznüyle uyuyamıyorum da
Affetme sakınDedim,senin dedim ağzını burnunu kırarım dedim.Dayana'ya naptın Elizabetlengil dedim.
Aman bi yalvarıyo,ayaklarıma kapandı. Ben ettim sen etme falan fişman
kırmızı benim kimseye vermemGel canım gel,açılırsın burda. Girişte huni var,istediğin renk alabilirsin
Gel canım gel,açılırsın burda. Girişte huni var,istediğin renk alabilirsin
Hoşgeldin :)
Bana Margırıt derler
Dedim,senin dedim ağzını burnunu kırarım dedim.Dayana'ya naptın Elizabetlengil dedim.
Aman bi yalvarıyo,ayaklarıma kapandı. Ben ettim sen etme falan fişman
Renk bol,seç,beğen ,alHi hihemen seçiyorum
Hoşbulduuuk.. :)
Akabam verdin gazıAffetme sakınDayana'ya neler ettiler Çarlsla beraber
Hee dedim zati dedim senin o tipppsiiiiiğz o çipil çipil bakışlı o saftaroz duruşlu oğlan var ya dedim,bildin mi dedim;bildim dedi sesi titreyerekten. Edvırt dedi. Höööhhh dedimm!! Kızma lEYDİM Margırıt'IM, Çarls olmasın dedi. Ayret bişi ya..Affetme sakınDayana'ya neler ettiler Çarlsla beraber
Öldüv onuuu pis pisHee dedim zati dedim senin o tipppsiiiiiğz o çipil çipil bakışlı o saftaroz duruşlu oğlan var ya dedim,bildin mi dedim;bildim dedi sesi titreyerekten. Edvırt dedi. Höööhhh dedimm!! Kızma lEYDİM Margırıt'IM, Çarls olmasın dedi. Ayret bişi ya..
O oğlan gözüme görükmesin dedim,giberticem dedim.
Hepsini uykum kaçsın diye yapıyorsun dimiiiii
Gülmekten çocuklar uyancak
Bende gaza geldimAkabam verdin gazı
Yaaaa megggg patlat ağzının üstüne bir tane ne nefesini yoruyosunHee dedim zati dedim senin o tipppsiiiiiğz o çipil çipil bakışlı o saftaroz duruşlu oğlan var ya dedim,bildin mi dedim;bildim dedi sesi titreyerekten. Edvırt dedi. Höööhhh dedimm!! Kızma lEYDİM Margırıt'IM, Çarls olmasın dedi. Ayret bişi ya..
O oğlan gözüme görükmesin dedim,giberticem dedim.
FarkındayımBende gaza geldim
Gel yamacıma o haldeBende azıcık depresyon dayım da kilo için
Her zaman gelsene obamıza yafrukurt ol sende
Dayana'yı çok severdim,başını yediler kadınınFarkındayım
Aaaaaaahhh Dayana'cık aaahhh.. Rahmetli Dodigillen mercimekli ve fındıklı bi çeşit yemek yer dururmuşmuş.Öldüv onuuu pis pisneydi Dayana'ya yaptıkları onun bende yardım edecem,gebertelim
Sörreylerini alll biiiip deseydinAaaaaaahhh Dayana'cık aaahhh.. Rahmetli Dodigillen mercikli ve fındıklı bi çeşit yemek yer dururmuşmuş.
NNNNEEEENNN dedim doru konuş,elin nımıslı gadınına itfira atma didimm..
Pekiğ padon söğ söğ sörreyy didi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?