- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.781
Seaa ordan deseydin nıç nıç nıçDedim sö sö sörrey ne Bak kafamı kızdırma küfür mü ediyon Elizabetgil didim
Öyle şok yaparsan olmax canım. Yavaş yavaş kalıcı vermen lazım.Yavaştan ilişiyorum yanına o haldediyet konusunda kararlılık seviyem vahim.. ilk üç gün ekmeksiz, şekersiz besleniyorum dördüncü gün “bi iskender yiyem üstünede baklava gömem” derken diyet güme gidiyor. Birlikte zayıflasak ne güzel olur
Dediiiğm gahırlanma sen. Her ni kadan asilzade Margırıt olsam dağ küfüre gelemem.Seaa ordan deseydin nıç nıç nıç
Bu Margırıtta yüz surat,Hacı MuratDediiiğm gahırlanma sen. Her ni kadan asilzade Margırıt olsam dağ küfüre gelemem.
Tuttum kafasındaki sahte imitasyon tacı aldımmm... Aldım gaffama dakdım. Heh işte o gün bugündür İnkiltere kıralıçası benimmm:))
Bene mi didinBu Margırıtta yüz surat,Hacı Murathala kıralıça benim diyomuş sağda solda
Güzeller güzeli deniz gözlüm en tatlı kraliçemDediiiğm gahırlanma sen. Her ni kadan asilzade Margırıt olsam dağ küfüre gelemem.
Tuttum kafasındaki sahte imitasyon tacı aldımmm... Aldım gaffama dakdım. Heh işte o gün bugündür İnkiltere kıralıçası benimmm:))
Valla kahve ve soda var yanımda..
AhahahahajjaBene mi didinYoksa Elizabetgile mi didin
Dayana'nın kayınnasına didim,sana niye diyecamBene mi didinYoksa Elizabetgile mi didin
Sade sıradan alelade ingiliz vatadaşı Akaba,Margırıth benim lenDayana'nın kayınnasına didim,sana niye diyecam
Sade sıradan alelade ingiliz vatadaşı Akaba,Margırıth benim len
AhahaSade sıradan alelade ingiliz vatadaşı Akaba,Margırıth benim len
Güzeller güzeli deniz gözlüm en tatlı kraliçem
Yan etki mi yaptı acep
Bak küfür mü edion kıralıçana söğ söğ sörrrey dime banna..Ahahamixed up sö sörrey
Şaheser senin ikinci adın may kuinBak küfür mü edion kıralıçana söğ söğ sörrrey dime banna..
Niysem.. Seni sarayıma aldırtıyom,asalet dersleri aldırtçem sana:))
Bak bene,şaheser bişeyim demi len
Nöğ panik nöğ stresBu çocuklar uyanırsa polisi arayacağım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?