- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.181
Yaa denizzzNerde sinirlendin meleğim,o kadar güzel ve tatlısın ki,kızdığını anlamadık bile
İns dediğiniz gibi olur bı arkadaşım dedi ki bı tanıdığım yüzü şişti norardi filan o yizeen çok korkuyorum yoksa korkmamKorkma kuzum benimki bile çok kısa sürdü korkulacak bisey degik
HiiiihhhhBen gidiyorum ya sinir oldum
Gelirim birazdan belki galiba sanırım
Elimde kalıcak o yosun kokulu gadınKıskandın mıNe gülüyon
Ne güzel yazmış bana
İnshallah olmaz bir şey canımİns dediğiniz gibi olur bı arkadaşım dedi ki bı tanıdığım yüzü şişti norardi filan o yizeen çok korkuyorum yoksa korkmam
Bebeğim noldu sana yaaainsan bir sorar bu nereye gidiyor neye sinirlendin diye len biriniz merak edeydi bari.
Hiççççç umrunuzda olmamış........
O zamannnnnnn ne diyoruz
Hepinize iyi geceler.....
Varlığı bişey ifade etmeyenin yokluğu da etmezmiş....
OOOO doğuştan tripliydiiii
Bak sinirlendim diye ne de güzel şeyler yazdı bakElimde kalıcak o yosun kokulu gadın
Tripleniyo öle her zamanki tripli melek işteBebeğim noldu sana yaaa
Korkma kuzum inşallah biter hemen dua et bol bolİns dediğiniz gibi olur bı arkadaşım dedi ki bı tanıdığım yüzü şişti norardi filan o yizeen çok korkuyorum yoksa korkmam
canımın ici alaskanın kraliçesi megimTuzsuzum Sibılım
Çocuklara sinirlendim öyle onlara kıyamıyorum ya bişey diyemiyorum bende buraya sardımBebeğim noldu sana yaaa
iyi yaptım kuzum sen gel benden çıkar siniriniÇocuklara sinirlendim öyle onlara kıyamıyorum ya bişey diyemiyorum bende buraya sardım
Çok sağolun kızlar soylediklerinizi aklıma getirip heyecanlanmamaya caliscam ins şimdi ben kacayim herkese iyi geceler bu arada Allah a emanet olun Allah rahatlık versin şimdiden :)Korkma kuzum inşallah biter hemen dua et bol bol
Bak sinirlendim diye ne de güzel şeyler yazdı bak
Ama siz
Gadın olmadık şükürTripleniyo öle her zamanki tripli melek işte
Canımmm Allah rahatlık versin inşallahÇok sağolun kızlar soylediklerinizi aklıma getirip heyecanlanmamaya caliscam ins şimdi ben kacayim herkese iyi geceler bu arada Allah a emanet olun Allah rahatlık versin şimdiden :)
Yeni duş aldıydımpisssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?