- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.073
- 748
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.301
Hakkimizda hayirlisi esim bikti artik bitse de gitsek modunda.Torun buyuyor mu ablaEmekliliğe az kalmış yani,gerçi yaşada bakıyor emeklilik sistem eskisi gibi değil artık..
Hakkimizda hayirlisi esim bikti artik bitse de gitsek modunda.Torun buyuyor mu abla
Ayy cok heyecanli mijicik bi kalp sizden parca darisi bizlere insallah.Cinsiyeti belli olsun alisverislere baslarsiniz artikAmin inşallah emekl,likte güzel gerçi..
Büyümeye başladı 8.haftasında şimdi dün kontrolü vardı kalp sesini dinlediler kameraya çekip yolladılar dinledim bende.
Acayip bir duygu yaaa..
Ayy cok heyecanli mijicik bi kalp sizden parca darisi bizlere insallah.Cinsiyeti belli olsun alisverislere baslarsiniz artik
Kolay gelsin hanim ablaBen kaçtım k.validem bende kahvaltıyı hazırlayım bu arada görüşürüz fırsat bulursam gelirim yine
Afiyet olsun :)Evet marlacım,eşim emekli oldu 12 sene önce..
Sağol şekercim iyi oldu gitmemiz rakıyıda götürdüm 1 kadeh
Afiyet olsun fıstıkımEline sağlık Akabam
Afiyet olsun canımEllerine saglik akbabam dokturmussun yinee ohh
GünaydıınGünaydınlar obaaaaaa
Gut movning
Torunun da hayırlısıyla gelsin inshallah ,kolay gelsşn şekerciğimBen kaçtım k.validem bende kahvaltıyı hazırlayım bu arada görüşürüz fırsat bulursam gelirim yine
Eline sağlık akabam
Dün beğenmedin sandımdıEline sağlık akabamAma siyah balık yumurtasından menemenimi göremedim
Ben sana tekrar hazırlarım kuzum benimObada kahvaltilar yapildi mi coktan? Geciktim galiba. Ac kaldim iyi mi.
Heyooo sevimli baykusuumm ac birakmadi beniii canimsinn^^Ben sana tekrar hazırlarım kuzum benim
Bırakmam tabii ki balımıHeyooo sevimli baykusuumm ac birakmadi beniii canimsinn^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?