- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.341
Ama öyle göstere göstere trollki,ya her hıyarım var diyene tuz alıp koşanlara ne demeli...Yok islam, yok baskı,yok bilmem ne,bir göz atsalar geçmişine,dönüp giderler zaten,ben dönmedim ama,onları uyarmak için
Troll evet çok belli. Ben hiiç cevap bile yazmıyorum,salla boşver. Gitmezsin ins yaAma öyle göstere göstere trollki,ya her hıyarım var diyene tuz alıp koşanlara ne demeli...Yok islam, yok baskı,yok bilmem ne,bir göz atsalar geçmişine,dönüp giderler zaten,ben dönmedim ama,onları uyarmak için
Aleyküm hello pammık şekeriSelamın hello şekerleryarın olmayabilirim eşimle dışarı çıkma durumumuz var
Aleyküm hello pammık şekerioo eğlenin tabii :)
Bence hep öylesin kiŞimdi pammık şugarı oluyorum demialışveriş bide piyango bileti alacağız zengin olacağız
Bence hep öylesin kiayy hadi hayırlısı olsun. Kasa ve para sayma makinesini de al çıkmışken
Rica ederimMersi hayatımonlar alındı bile hazır bekliyor
Rica ederimoo tam teçhizat,paralı günlere eksi say
Aynen benim neyim eksik oldumu tam olsun yanigelsin cukkalar
sefan olsun
Benim zaten azıcık,o da giderse fiyy fiiyyGerçeğe dönüşse ne olur acaba,insan kafayı sıyırır herhalde.
Benim zaten azıcık,o da giderse fiyy fiiyy
Normal olacağız da ne olacakBende çok normal değilim yani
Yarın işlerim vardı zaten kodeste,mahkumların attığı çentikleri zımparalıyordum duvardan,onu tamamlarımTroll evet çok belli. Ben hiiç cevap bile yazmıyorum,salla boşver. Gitmezsin ins ya
DeliYarın işlerim vardı zaten kodeste,mahkumların attığı çentikleri zımparalıyordum duvardan,onu tamamlarım
Yarın işlerim vardı zaten kodeste,mahkumların attığı çentikleri zımparalıyordum duvardan,onu tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?