- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.321
^^ cok tesekkur ederim kii o zaman bitanem.Bırakmam tabii ki balımıkıyar mıyım sana ? Sende benim canımsın
Bende sabah en erken 5te uyuyorum^^ cok tesekkur ederim kii o zaman bitanem.oba da kahvalti erken yapiliyor sanirim. ben gece uyumayinca sabah da gec kalkiyorum.
Ooo sen benden sonra yatiyorsun. 2 gibi en gec 3de uyuyorum ben.Bende sabah en erken 5te uyuyorumşu an beynim isyanlarda ,uyu uyu deyip duruyor Ee yafrukurtuz biz,kahvaltı da erken tabii
Bacağım sağolsunOoo sen benden sonra yatiyorsun. 2 gibi en gec 3de uyuyorum ben.cok gec yatip niye erkenden kalkiyorsun canimm??
Geç oldu ama,ıspanaklı böreğim var peri kanatlım,çay da yaparız,bana buyur gelHeyooo sevimli baykusuumm ac birakmadi beniii canimsinn^^
Beğenmezmiyim,nefistiDün beğenmedin sandımdıyarın yaparım yine canım afiyet olsun
Kaçma gelll
Kiyamam ya cok mu agrisi oluyor? Inşallah cok cok iyi olacaksin tatlim.Bacağım sağolsunbir de düzen bozulunca öyle bir süre gidiyor düzelecek inshallah sağlığım,uyku düzenim. Hepsi
Hayir demem bir seyler yedim ama yinede midem de yer var kiGeç oldu ama,ıspanaklı böreğim var peri kanatlım,çay da yaparız,bana buyur gel
Gergin gergin hep,ağrıya alışıyor da insan :'( inshallah düzelecek canım benim,çok sağolKiyamam ya cok mu agrisi oluyor? Inşallah cok cok iyi olacaksin tatlim.sen bi iyi ol da uykunda duzelir ki. Onemli olan senin iyi olman.
Hayir demem bir seyler yedim ama yinede midem de yer var kicok tesekkur ederimm yosunumm
Naptın kiiKardeşler,bdv de bir olaya karıştım,,gidersem eğer,beni bir gün bekleyin,bir günde gelmezsem iki gün bekleyin ,yine de gelmezsem helvamı yapın dağıtın ,ben valiz hazırlıyorumEki Görüntüle 2076254 Eki Görüntüle 2076255
Bir deniz vardı,pek tuzluydu dersiniz
İşte geldim gidiyorum,şen olasın Halep şehri
Temam,merak etme senBeğenmezmiyim,nefistiAma siyah havyardan menemen oluca domatesleri tam göremedim,biraz rengini açabilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?