Yafrukurtlar toplanıyor :)))

^^ cok tesekkur ederim kii o zaman bitanem. oba da kahvalti erken yapiliyor sanirim. ben gece uyumayinca sabah da gec kalkiyorum.
Bende sabah en erken 5te uyuyorum şu an beynim isyanlarda ,uyu uyu deyip duruyor Ee yafrukurtuz biz,kahvaltı da erken tabii

Bacağım sağolsun bir de düzen bozulunca öyle bir süre gidiyor düzelecek inshallah sağlığım,uyku düzenim. Hepsi
Kiyamam ya cok mu agrisi oluyor? Inşallah cok cok iyi olacaksin tatlim. sen bi iyi ol da uykunda duzelir ki. Onemli olan senin iyi olman.
Geç oldu ama,ıspanaklı böreğim var peri kanatlım,çay da yaparız,bana buyur gel
Hayir demem bir seyler yedim ama yinede midem de yer var kicok tesekkur ederimm yosunumm

Kardeşler,bdv de bir olaya karıştım,,gidersem eğer,beni bir gün bekleyin,bir günde gelmezsem iki gün bekleyin,yine de gelmezsem helvamı yapın dağıtın,ben valiz hazırlıyorum
Bir deniz vardı,pek tuzluydu dersiniz
İşte geldim gidiyorum,şen olasın Halep şehri

Kiyamam ya cok mu agrisi oluyor? Inşallah cok cok iyi olacaksin tatlim. sen bi iyi ol da uykunda duzelir ki. Onemli olan senin iyi olman.

Hayir demem bir seyler yedim ama yinede midem de yer var kicok tesekkur ederimm yosunumm
Gergin gergin hep,ağrıya alışıyor da insan :'( inshallah düzelecek canım benim,çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…