- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.841
Obamiza hosgeldin canim:)Ayy cok guldumm teyy teyyy :)
Ayy cok guldumm teyy teyyy :)
Valla öyle canimAhahahahha çok doğru valla dimi sağlıklı olsunlar da para pul hic mühim degil
Aminnn desin boşver erkek işte ahahahahah evet çok muhimmmValla öyle canim
Her ne kadar esim cok alışveriş yapıyorsun desede valla görmüyorum ben parayi napem:)
Ama don mühim:))
Varya senin yuzunden gozumden pitpit yaslar geldi inanki siz herseyim olmussunuz belki hayatimdaki insanlar sizin kadar sevinip tebrik etmezler iyiki varsiniz da tanimisimbundan sonra hep böyle bakıyoruz hayata lütfen hiçbirşeyin kendini uzmesine izin verme canimmm çok kıymetli gunler bu günler
Diyo da takan kim:))Aminnn desin boşver erkek işte ahahahahah evet çok muhimmm
Hahahah ne donu kizObamiza hosgeldin canim:)
Sana don kampanyası baslatalim sen renk sec:)))
Mapusa düşenler icin don dikiyoruz burda ama artık senin bebuse dikcez:))Hahahah ne donu kiz
Halay var dediler geldim tey tey teyy lorke lorkeYihuuuuuu kalkinnnn halayaaaaa
basbelasiyim hamileeeeeymisss
haydeeeeeeeeeeee
@Triplimelek Megi @DenizinYosunKokusu @-Asmin- @M e g ve unuttuğum bugün kizlarrrrr
gorenler duyanlar duymayanlar etiket yapmadın beni diye bozulanlar hepiniz gelinnnnn çok mutlu oldummmm
Tamam beyaz olsun benimkinin ne oldugu belli degilMapusa düşenler icin don dikiyoruz burda ama artık senin bebuse dikcez:))
Kiz 2 ayak sallayayim olmazmiHalay var dediler geldim tey tey teyy lorke lorke@basbelasiyim sen hamilesin halaya girme kosende otur
Sana hamile donu diksinTamam beyaz olsun benimkinin ne oldugu belli degil
Ben tup bebek konusunda uzmandim ama hamilelik konusunda bisi bilmiyorum bana don atket dikinSana hamile donu diksin
Olmaz alkis yap turku çığırKiz 2 ayak sallayayim olmazmi
Bakkk böyle olsun seninkiler:))Tamam beyaz olsun benimkinin ne oldugu belli degil
Ayy kiz ne tatliymis :)))Bakkk böyle olsun seninkiler:))
Sağol kuzum aynen sizde benim için aynı değere sahipsiniz bir laf vardır essekten düşeni ancak essekten düşen anlar diye biz birbirimiz için hic kötü şeyler düşünmeyiz çünkü aynı yollardan geçiyoruz ama disardaki insanlar öyle yapmaz anlamazlar bunun ne demek olduğunu ağla ağla ama sevinçten ağla inşallah birde nacizane bir tavsiye herkese söyleme bu durumu nazar var neler yaptırıyor o nazar insanaVarya senin yuzunden gozumden pitpit yaslar geldi inanki siz herseyim olmussunuz belki hayatimdaki insanlar sizin kadar sevinip tebrik etmezler iyiki varsiniz da tanimisim
Atleti @DenizinYosunKokusu diksinBen tup bebek konusunda uzmandim ama hamilelik konusunda bisi bilmiyorum bana don atket dikin
Sen doğurana kadar hazir olurlar annesi♥♥♥♥Ayy kiz ne tatliymis :)))
Zaten gelmeseydin daha da sana tost yapmazdım don dikmezdim ahahahahahHalay var dediler geldim tey tey teyy lorke lorke@basbelasiyim sen hamilesin halaya girme kosende otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?