- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.081
Koklaşırsın tabi,el kadar bebeler doğuruyonuzbasbelasiyim valla şansım olsaydi ikizleri de normal dogururdum
O kadar güzel ki normal doğum
Bebisim doğdu ben kucağımda koklasiyoruz ebeler dikiş atıyor ama hiç acimadi yürüyerek geldim eve sanci falan cekmedim hiç ama sezaryen kötü yaa 1 sene oldu sancim da bitmedi cocuklarimi da kucagimda uUn süre tasiyamiyorum
Ah bi daha dogurasim geldi:)
Ama normal olcaksa öyle:)
Oy maşallah size♥♥Koklaşırsın tabi,el kadar bebeler doğuruyonuzBenim ilkte hastaneye bir kadın geldi,düşük yapacakta ondan sancılandı sandım
1 2 saatte doğurdu,minik bir yumagı kucakladı gitti
Benim oğlum iş makinasıyla yolları açtı ki kardeşlerine kolaylık olsun diye4500 gram bebeği koklayacak halin varsa koklarsın,ben anca başımı çevirip bakabildim,o da bin güçlükle
Ben hala üst geçit diyorum, ısrarla
Maşallah,senin de az değilmiş,o zaman demekki bünye meselesi,halalarım ve annemin doğumları hep kolay olmuş,kvde öyleymiş.Ama ben doğum yaptığımda nefes alamıyordum bir kaç gün...Oy maşallah size♥♥
Benimki de minik değildi kız 52 cn 4 kiloydi:))
Bakıniyodu etrafa:))
Ikizlerim miniciklerdi ama 1600-2000 dogdular:))farelerim benim:)
O saate henüz uyumamıştım bile :)
Afiyet olsun canımGunaydin akbabam ellerine saglik yirduk seni
Oh mashallah ,senin oğlan direkt 1 yaşındaki bebe gibin doğmuşKoklaşırsın tabi,el kadar bebeler doğuruyonuzBenim ilkte hastaneye bir kadın geldi,düşük yapacakta ondan sancılandı sandım
1 2 saatte doğurdu,minik bir yumagı kucakladı gitti
Benim oğlum iş makinasıyla yolları açtı ki kardeşlerine kolaylık olsun diye4500 gram bebeği koklayacak halin varsa koklarsın,ben anca başımı çevirip bakabildim,o da bin güçlükle
Ben hala üst geçit diyorum, ısrarla
Benim telefon kıpraşan ateşli gif'leri yollamıyo buraya
Nerde nerde@tuzsuz_ruh senin yarışma etiketlerini severim
BulmuşsunNerde nerde
Öyleydi valla,kucağım dolsun istiyordum,tam dolduOh mashallah ,senin oğlan direkt 1 yaşındaki bebe gibin doğmuş
Ahaha deliÖyleydi valla,kucağım dolsun istiyordum,tam doldu
Şimdi babaannem gibi"taş ufağı değil ya,insan ufağı,küçük olsun,büyür"diyorum
Öyle valla,kızım da iri doğdu,mızmızlıktan çıtkırıldım,kuş yavrusu gibi doğanlar yanında deve gibi duruyorAhaha deliöyle de böyle de büyüyorlar zaten
Kilo almak kolay,vermek zor zatiÖyle valla,kızım da iri doğdu,mızmızlıktan çıtkırıldım,kuş yavrusu gibi doğanlar yanında deve gibi duruyor
İnce olsun gerçi,giydiği yakısır,daha iyi
Herkes benim gibi degil misafir vardi giremedim kiz kkya
Kiz korkuncya dusununce korkuyorumbasbelasiyim valla şansım olsaydi ikizleri de normal dogururdum
O kadar güzel ki normal doğum
Bebisim doğdu ben kucağımda koklasiyoruz ebeler dikiş atıyor ama hiç acimadi yürüyerek geldim eve sanci falan cekmedim hiç ama sezaryen kötü yaa 1 sene oldu sancim da bitmedi cocuklarimi da kucagimda uUn süre tasiyamiyorum
Ah bi daha dogurasim geldi:)
Ama normal olcaksa öyle:)
Allah yardım edecek canım. Hem epidural vr ağrısız normal doğum . Spinal anestezi sezeryan var. Var da varKiz korkuncya dusununce korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?