- 30 Ekim 2013
- 20.621
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.101
Haklisin bir saglikla kavusayimda artik bir sekilde dogurucam baska sans yok :)Allah yardım edecek canım. Hem epidural vr ağrısız normal doğum . Spinal anestezi sezeryan var. Var da var
Bir şekilde doğacak kuzucukHaklisin bir saglikla kavusayimda artik bir sekilde dogurucam baska sans yok :)
Amin insallah Allahim saglikli ve hayirli evlat etsin insallahBir şekilde doğacak kuzucukhayırlısıyla.sağlıkla
Amin pamuğumAmin insallah Allahim saglikli ve hayirli evlat etsin insallah
Sana da canımİyi akşamlar kızlar saygılar
Sevgilerhepinize
Niye ki ?Gercekten kocami yolup kopeklere vermek istiyorum
Cunku kör yani ailesinin surekli bize ait seyleri kullanmaya calismasi ve onlarin bize hic bir iyliginin bulunmamasina cok sinirleniyorumNiye ki ?
Klasik dertler yani,benim ki ilk 1 yıl öyleydi. Sonra gözü açıldıCunku kör yani ailesinin surekli bize ait seyleri kullanmaya calismasi ve onlarin bize hic bir iyliginin bulunmamasina cok sinirleniyorum
Benim dugunumu de burnumdan getirdi sira buna geldi gercekten cok sinirleniyorum annem kardesim bende bana yardimci oluyor kv ona kuduruyor eminimKlasik dertler yani,benim ki ilk 1 yıl öyleydi. Sonra gözü açıldı
Hem hiç bir halta yaramazlar.hem de yardımcı olacak olana rahat vermezler. Çok zor biliyorum ama üzme kendini canım.Benim dugunumu de burnumdan getirdi sira buna geldi gercekten cok sinirleniyorum annem kardesim bende bana yardimci oluyor kv ona kuduruyor eminim
Oyle ya 1 yildir istanbula git gel 30 bin para harcadik hersey dahil hic bir gecmisleri yok yada naptiniz ihttiyaciniz varmi diyen yok ama somurmek icin an kolluyorlar vallahi dusunmek istemiyorum en guzel gunlerimde kocamla konusmuyorumHem hiç bir halta yaramazlar.hem de yardımcı olacak olana rahat vermezler. Çok zor biliyorum ama üzme kendini canım.
Kocanla bozuşmasaydın keşke,ona da sevinir o kvgiller . Sormazlar tabii,bir faydaları olmasın onların zatenOyle ya 1 yildir istanbula git gel 30 bin para harcadik hersey dahil hic bir gecmisleri yok yada naptiniz ihttiyaciniz varmi diyen yok ama somurmek icin an kolluyorlar vallahi dusunmek istemiyorum en guzel gunlerimde kocamla konusmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?