- 30 Ekim 2013
- 20.621
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.121
Ayy tabi ya aglamis gulmus halilari koltuklari opmus birde bana diyor sen cok soguksun oysaki haline saskinimKocanla bozuşmasaydın keşke,ona da sevinir o kvgiller . Sormazlar tabii,bir faydaları olmasın onların zaten
Zorla dengesini bozuyorlar insanınAyy tabi ya aglamis gulmus halilari koltuklari opmus birde bana diyor sen cok soguksun oysaki haline saskinim
Aynen ama esime yansitmamaliyim bunuZorla dengesini bozuyorlar insanın
O denge çok önemli. Ne olursa olsun kocamla aramı bozmam. O zaman daha iyi anlıyorlar haklı tarafı.Aynen ama esime yansitmamaliyim bunuordada kendime kiziyorum ama dayanamiyorum :))
Yasasiiin sicak cikolata buldumm
Vaay caninaa ates ne kadar yuksek oyleee
Sen seviyorsun diye onu da yapıyorum artıkYasasiiin sicak cikolata buldummtesekkurler kuşumm
En büyüğündenVaay caninaa ates ne kadar yuksek oyleeesimdii isindim istee ^_^
Cok cok guzel olmuuuus ellerine saglik kiiiSen seviyorsun diye onu da yapıyorum artık
Meyve sevmem ama bu sanat eseri gibi olmuş ,ellerine sağlık kuzum
Afiyet olsunn oba sakinlerinee
afiyet olsun kuzumCok cok guzel olmuuuus ellerine saglik kiii
Hayirsiz kismina katiliyorum. -_- buralardayim biraz ruh gibiyim su sira sanirim. :/Oooo nerdesin senmahperi hatun hayirsiz :))
Sen ne istiyorsan onu yapayimm sevimli baykusumm ^_^Meyve sevmem ama bu sanat eseri gibi olmuş ,ellerine sağlık kuzum
Neyin varkiHayirsiz kismina katiliyorum. -_- buralardayim biraz ruh gibiyim su sira sanirim. :/
Sen ne istiyorsan onu yapayimm sevimli baykusumm ^_^
BörekHayirsiz kismina katiliyorum. -_- buralardayim biraz ruh gibiyim su sira sanirim. :/
Sen ne istiyorsan onu yapayimm sevimli baykusumm ^_^
Zor gibi balim. :/ ama Allah buyuk yinede umutsuz konusmak bana yakismaz. Ozledigim biri var o yuzden.Neyin varkiinsallah hemencik ruhuna kan gelir
Börekçok seviyorum böreği çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?