- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.161
Biliyorum canım o sömürme yokmuBende oyle diyorum melegim ya stres olma cok ozel anlarini heb etme diyorum ama dayanamiyoeum
Aynen canim insallah daha sakin mutlu olurumBiliyorum canım o sömürme yokmuçıldırtırlar insanı....
En değerli en özel en minnoşGünlerinin tadını çıkar canım benim
Ahahahah deliye bak sen kız 4 çocuk olacak sonrabasbelasiyim valla şansım olsaydi ikizleri de normal dogururdum
O kadar güzel ki normal doğum
Bebisim doğdu ben kucağımda koklasiyoruz ebeler dikiş atıyor ama hiç acimadi yürüyerek geldim eve sanci falan cekmedim hiç ama sezaryen kötü yaa 1 sene oldu sancim da bitmedi cocuklarimi da kucagimda uUn süre tasiyamiyorum
Ah bi daha dogurasim geldi:)
Ama normal olcaksa öyle:)
@tuzsuz_ruh senin yarışma etiketlerini severim
Nasıl senin gibi değil yalnız bisey diyimmi bende korkuyom normal doğumdan bende doğuramam galibasiHerkes benim gibi degil misafir vardi giremedim kiz kkya
Nasıl senin gibi değil yalnız bisey diyimmi bende korkuyom normal doğumdan bende doğuramam galibasi
Ben annamam @tuzsuz_ruh normal doğurulacakKoklaşırsın tabi,el kadar bebeler doğuruyonuzBenim ilkte hastaneye bir kadın geldi,düşük yapacakta ondan sancılandı sandım
1 2 saatte doğurdu,minik bir yumagı kucakladı gitti
Benim oğlum iş makinasıyla yolları açtı ki kardeşlerine kolaylık olsun diye4500 gram bebeği koklayacak halin varsa koklarsın,ben anca başımı çevirip bakabildim,o da bin güçlükle
Ben hala üst geçit diyorum, ısrarla
Ben seni kucakiarıım öperiiim,eline sağlııık
@tuzsuz_ruh umu balıkla beraber yidileeeer yidileer,yoksa o gelirdiiii
Afiyet bal seker olsunn :)) ayiraliiim onun hakkinii gelince yer bitanemm ^_^
Yaaa deme oyle pitikareli pazen pijamasiz napar tuzsuz. Daha fazla yazamayacagim ay kotu oldum.
Siz bu gece ne yiyip ne içtiyseniz ben de istiyom aynısındanSen ağlama maaahperiii ben ağlarım sen üzülmeee
Yapacak bişey yok en fazla uyur doğunca uyanırız bapalimkiz bosver olsunda hayirla saglikla onlar cikacak yol bulur
Epidural olursa normal dogururum
Aynen bebegim bir sekilde cikacaklar :)Yapacak bişey yok en fazla uyur doğunca uyanırız bapalim
Bu arada gördüm mesajlarını bak bu kadar uğraştın bu bebek için kendini üzme heleki değmeyen insanlar için hic üzme ben neler yaşadım bi bilsen seninkine şükredersin Allah büyük diyeceksin ona havale edeceksin o kimsenin yanına birakmazAynen bebegim bir sekilde cikacaklar :)
Yaaa,sahi miiiSiz bu gece ne yiyip ne içtiyseniz ben de istiyom aynısından
Kardeşimi yolculadik biraz onceistanbul yolcusu kalmasinnnn
Oyle kuzum degmez biliyorum benim kv bana bisi yapamaz zaten mesafem vardir ama genel olarak dedikoducu mikserdir hem arkasindan konusur insanlarin hemde yuzune gulerBu arada gördüm mesajlarını bak bu kadar uğraştın bu bebek için kendini üzme heleki değmeyen insanlar için hic üzme ben neler yaşadım bi bilsen seninkine şükredersin Allah büyük diyeceksin ona havale edeceksin o kimsenin yanına birakmaz
Keşke sadece mikser olsaydı benimki de amannnn bıraktım Allah'a mevlam neylerse güzel eylerOyle kuzum degmez biliyorum benim kv bana bisi yapamaz zaten mesafem vardir ama genel olarak dedikoducu mikserdir hem arkasindan konusur insanlarin hemde yuzune guler
Yaaa,sahi miii
Allah kavuştursun tuzsuuuz
Sebze yatağında somon yidiiiik,kaave içtik üstüneee
Mekan yatağında kk ya bakıyoz şimdiiii
Ben elma ile mandalina yedim en son dokundu galiba. Su ictim onun oncesinde ondan da olabilir.Siz bu gece ne yiyip ne içtiyseniz ben de istiyom aynısından
Amin canim Allah nasil bilirse oyle yapsin :)Keşke sadece mikser olsaydı benimki de amannnn bıraktım Allah'a mevlam neylerse güzel eyler
Allah kavuştursun canım. Şükür uzak yere gitmemiş.Siz bu gece ne yiyip ne içtiyseniz ben de istiyom aynısından
Ikisi bir bünyeye fazla gelmiş zaar bundan sonra tek tek ye peri kuşumBen elma ile mandalina yedim en son dokundu galiba. Su ictim onun oncesinde ondan da olabilir.Allah kavustursun ruhumm ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?