Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bende oyle diyorum melegim ya stres olma cok ozel anlarini heb etme diyorum ama dayanamiyoeum
Biliyorum canım o sömürme yokmu çıldırtırlar insanı....

En değerli en özel en minnoş Günlerinin tadını çıkar canım benim

Ahahahah deliye bak sen kız 4 çocuk olacak sonra

Ben annamam @tuzsuz_ruh normal doğurulacakAkşam pek savunuyodun noooldu

Ben seni kucakiarıım öperiiim,eline sağlııık
@tuzsuz_ruh umu balıkla beraber yidileeeer yidileer,yoksa o gelirdiiii

Afiyet bal seker olsunn :)) ayiraliiim onun hakkinii gelince yer bitanemm ^_^

Tamaaam
Aç mııı açık mıı,mapusa mı düştüüüü,fistolu pitikareli pazen pijaması var mııı @tuzsuz_ruh

Yaaa deme oyle pitikareli pazen pijamasiz napar tuzsuz. Daha fazla yazamayacagim ay kotu oldum.

Sen ağlama maaahperiii ben ağlarım sen üzülmeee
Siz bu gece ne yiyip ne içtiyseniz ben de istiyom aynısından
Kardeşimi yolculadik biraz once istanbul yolcusu kalmasinnnn

Aynen bebegim bir sekilde cikacaklar :)
Bu arada gördüm mesajlarını bak bu kadar uğraştın bu bebek için kendini üzme heleki değmeyen insanlar için hic üzme ben neler yaşadım bi bilsen seninkine şükredersin Allah büyük diyeceksin ona havale edeceksin o kimsenin yanına birakmaz

Yaaa,sahi miii
Allah kavuştursun tuzsuuuz
Sebze yatağında somon yidiiiik,kaave içtik üstüneee
Mekan yatağında kk ya bakıyoz şimdiiii

Oyle kuzum degmez biliyorum benim kv bana bisi yapamaz zaten mesafem vardir ama genel olarak dedikoducu mikserdir hem arkasindan konusur insanlarin hemde yuzune guler

Oyle kuzum degmez biliyorum benim kv bana bisi yapamaz zaten mesafem vardir ama genel olarak dedikoducu mikserdir hem arkasindan konusur insanlarin hemde yuzune guler
Keşke sadece mikser olsaydı benimki de amannnn bıraktım Allah'a mevlam neylerse güzel eyler

Ben elma ile mandalina yedim en son dokundu galiba. Su ictim onun oncesinde ondan da olabilir. Allah kavustursun ruhumm ^_^

Ben elma ile mandalina yedim en son dokundu galiba. Su ictim onun oncesinde ondan da olabilir. Allah kavustursun ruhumm ^_^
Ikisi bir bünyeye fazla gelmiş zaar bundan sonra tek tek ye peri kuşum Allah razı olsun canımın ici sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…