- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.421
Noel=christmas=Isa Peygamber'in doğuşu tarihi; 24/25 Aralık.Bakayım canım amaç sadece yeni yıl olduktan sonra bisey yok bence canım yoksa hristiyan geleneği ya o yüzdendir noel kavramı
Ya öyle biliyorum canım maksat zaten başka bizim o yüzden boşver bence herkesiNoel=christmas 24/25 Aralık.
Hoşgeldin canım daha çok erken degilmi erken yatak döşek olmuşsun senMerhaba iyi akşamlar Gebelikten dolayı yerinden kalkmayıp finallere hazırlanmayan sadece kadınlar kulübünde takılan 1 adet Ben sizde durumlar nasıl
Canım teşekkür ederim Hoş buldum Aslında Erken değil bana göre Çünkü bulantı ve kusmalar çok ağır seyrediyor... iki defa hastanede yattım ama tekrar gitsem tekrar Yatırırlar bir türlü beslenemiyorum yaHoşgeldin canım daha çok erken degilmi erken yatak döşek olmuşsun sen
Zamana,yıllara anlam yüklemeyin bence.Evlilikleri de olumsuz etkiledi lanet!
Ucuz atlattık şükür
Hayır denir,evet denir,neden takıyorsun ki bu kadar meg? Bence sorun etmemelisin.Ben kutlamam,kutlamayı savunanı da sorun etmem kendime,herkes istediği gibi düşünsün ve konuşsun.Ama hayırda diyebilirdim,bunlara alışmalı ve farklılıkları kabullenmeliyiz bence...Az önce profil mesajında "yılbaşına hayır!" denmiş,millet beğenmiş. Ben sebep ne dedim..
Bak istersen, yenilerden..
Geçmiş olsun insallah bir iki haftaya geçer sende rahatlarsınCanım teşekkür ederim Hoş buldum Aslında Erken değil bana göre Çünkü bulantı ve kusmalar çok ağır seyrediyor... iki defa hastanede yattım ama tekrar gitsem tekrar Yatırırlar bir türlü beslenemiyorum ya
Ben yükledim valla denizim yosunum hic bu kadar kötü bir yıl geçirmedim hem manen hem sağlık acısından biliyosunZamana,yıllara anlam yüklemeyin bence.
Ömrümüzden bir yıldı sadece,geri gelmeyecek bir yıl
Innnnsallah diyorumGeçmiş olsun insallah bir iki haftaya geçer sende rahatlarsın
Allah herkese iyilikler versin,oluyor bazen öyle.Benim evliliğimin ilk bir kaç yılını tukaka ilan etmeliyim o zaman:))Ben yükledim valla denizim yosunum hic bu kadar kötü bir yıl geçirmedim hem manen hem sağlık acısından biliyosun
Yine mi ? Noel ne onu bile bilmiyorlarŞu yeniyıl düşmanlığı nedir ya!!!
BakayımAz önce profil mesajında "yılbaşına hayır!" denmiş,millet beğenmiş. Ben sebep ne dedim..
Bak istersen, yenilerden..
İlk yılları iyi geçen yok zaten pek :)Allah herkese iyilikler versin,oluyor bazen öyle.Benim evliliğimin ilk bir kaç yılını tukaka ilan etmeliyim o zaman:))
Aynen tatlımBoşver kankim peltekim
O zamanlar bile daha iyiydi bu yıldan ya tabiki yılların bir anlamı yok ama psikolojim deniz yaa hepsi üst üste geldiği icinAllah herkese iyilikler versin,oluyor bazen öyle.Benim evliliğimin ilk bir kaç yılını tukaka ilan etmeliyim o zaman:))
Rakamın önemi varrrO zamanlar bile daha iyiydi bu yıldan ya tabiki yılların bir anlamı yok ama psikolojim deniz yaa hepsi üst üste geldiği icin
Yok be guzum rakamla alakası yok öyle denk geliyor bence hic takılmadim rakamaRakamın önemi varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?