Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hoşgeldin canım daha çok erken degilmi erken yatak döşek olmuşsun sen
Canım teşekkür ederim Hoş buldum Aslında Erken değil bana göre Çünkü bulantı ve kusmalar çok ağır seyrediyor... iki defa hastanede yattım ama tekrar gitsem tekrar Yatırırlar bir türlü beslenemiyorum ya

Az önce profil mesajında "yılbaşına hayır!" denmiş,millet beğenmiş. Ben sebep ne dedim..
Bak istersen, yenilerden..
Hayır denir,evet denir,neden takıyorsun ki bu kadar meg? Bence sorun etmemelisin.Ben kutlamam,kutlamayı savunanı da sorun etmem kendime,herkes istediği gibi düşünsün ve konuşsun.Ama hayırda diyebilirdim,bunlara alışmalı ve farklılıkları kabullenmeliyiz bence...

Geçmiş olsun insallah bir iki haftaya geçer sende rahatlarsın

Zamana,yıllara anlam yüklemeyin bence.
Ömrümüzden bir yıldı sadece,geri gelmeyecek bir yıl
Ben yükledim valla denizim yosunum hic bu kadar kötü bir yıl geçirmedim hem manen hem sağlık acısından biliyosun

Ben yükledim valla denizim yosunum hic bu kadar kötü bir yıl geçirmedim hem manen hem sağlık acısından biliyosun
Allah herkese iyilikler versin,oluyor bazen öyle.Benim evliliğimin ilk bir kaç yılını tukaka ilan etmeliyim o zaman:))

Allah herkese iyilikler versin,oluyor bazen öyle.Benim evliliğimin ilk bir kaç yılını tukaka ilan etmeliyim o zaman:))
O zamanlar bile daha iyiydi bu yıldan ya tabiki yılların bir anlamı yok ama psikolojim deniz yaa hepsi üst üste geldiği icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…