- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.841
Ya normalde yaparsın da hastasın diye dedimdiKim ben miii hayatta onları alıp yapmam kendim yaparım herseyini ben cano
Napalim Allah gelenden gidenden eksik etmesinSeninde ne bitmez misafirin var anam
AhahhaSalıncak bile yaparım kendime, ayı da karşımda beni izler
Yok cano hasta da olsam hazır pek almıyorum ben akşamdan haşlar hallederim sabah kalkınca yaparimYa normalde yaparsın da hastasın diye dedimdi
Amin etmesin de fazlası da boğar insanıNapalim Allah gelenden gidenden eksik etmesin
Ahahha
Iyi madem şimdiden ellerine sağlık canımYok cano hasta da olsam hazır pek almıyorum ben akşamdan haşlar hallederim sabah kalkınca yaparim
Onu yemezler keskek var yaIyi madem şimdiden ellerine sağlık canım
Zeytinyağlı da yap bişey bari. Mesela kereviz zeytinyağlı yada barbunya
Niye boğsun kız severim ben misafiri zaten her zaman böyle degilAmin etmesin de fazlası da boğar insanı
Yat aşşaaa be,ne aşuresi,meeeeg delirdi bu,ya da ateşi var,sayıklıyooBugünde sus be gadinnn başımı yidin
Geçmez o istediği zaman geçer neler denedim kaç yıllardır olmayınca olmuyor hani evlenince geçerdi ahahahahha
Tamam yarınki menü
Tarhana yada mercimek çorbası
Fırında izmir kofte
Pirinç pilavı
Keskek
Birde yapabilirsem aşure yapicam
Olmaz öyle ama keşkek var onu unuttun sen ahahahahha o ikisi zorYat aşşaaa be,ne aşuresi,meeeeg delirdi bu,ya da ateşi var,sayıklıyoo
Yap bi çorba pilav tursu git işine,bide karnı ağrıyo
Ne mamalar yapıcaksın ondan haber ver senNiye boğsun kız severim ben misafiri zaten her zaman böyle degil
Yazdım ya yukardaNe mamalar yapıcaksın ondan haber ver sen
Evet aynen o canoEtle buğday ezilen mi o
Kavurma yapsam dedim ama çocuklar var köfte seviyorlarBenim misafir menüm genellikle;
mercimek çorbası/Çoban kavurma veya et sote/pilav/barbunya olur. Bi de salata.
Tatlı, sütlaç.
Veya
Tavuk sote/pilav
Oo tvde görmüştüm,yap sen yap,obaya da getir,nasıl yaapcan de bakiimEvet aynen o cano
Izmir köfte candır zaten. Bir Mayami'li olarak bunu söyleyebilirimKavurma yapsam dedim ama çocuklar var köfte seviyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?