- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.881
Haber edersinTamam deneyim etimi çıkardım dolaptan
Ama yumuşak olmazsa kulakların çınlarHaber edersin
Olucaaaakk gahırlanma senAma yumuşak olmazsa kulakların çınlar
Kaç dakkada pisiyorOlucaaaakk gahırlanma sen
Dene bakalımTamam deneyim etimi çıkardım dolaptan
Soya gdo luymuş meeg,başka ne olur ki yerine,sen boyozdan haber ver,miisss miiş miiiisDene dene
Etlerin üzerine dök. Bol bol değil. Etler soslansın yeter.
Boyozu Mayami'liler pek sever,ben sevmiyorum ya.Bi çeşit milföyden yapılıyor,hiç yapmadım sevmediğimden..Dene bakalım
Soya gdo luymuş meeg,başka ne olur ki yerine,sen boyozdan haber ver,miisss miiş miiiis
Tamamm megg anlaşıldı brek brekÖnceden haşlamak falan yok. 1 saat dinlendir,kavur
Boyoz çok yağlı hacı aşırı kalori hemde minicik seyDene bakalım
Soya gdo luymuş meeg,başka ne olur ki yerine,sen boyozdan haber ver,miisss miiş miiiis
Şaraplı et tam bir fiyasko bilmeden biyerde yedim 3 yıl önce duyunca daha da yemedim zaten mide bulantisindan yiyemedim başka bişey de çok berbatSoya sosu yerine şarap olur ahahhaBiz şaapmayız o başka
Tamamm megg anlaşıldı brek brek
Eti yumuşatma özelliği var ya onun da,ondan dedimdi Yosun soruncaŞaraplı et tam bir fiyasko bilmeden biyerde yedim 3 yıl önce duyunca daha da yemedim zaten mide bulantisindan yiyemedim başka bişey de çok berbat
Boyoz çok yağlı hacı aşırı kalori hemde minicik sey
Canım istemesin artık o zaman bari,pek övüyorlar boyoz da boyozBoyozu Mayami'liler pek sever,ben sevmiyorum ya.Bi çeşit milföyden yapılıyor,hiç yapmadım sevmediğimden..
Soyada gdo var dedilerdi ama doğru mu bilmem. Ben kullanıpdurum:)
Öyle et yumuşamasın meg yaaaa tadı geldi agzimaEti yumuşatma özelliği var ya onun da,ondan dedimdi Yosun sorunca
Kahvaltı niyetine dışarda ayaküstü boyoz çay ikilisi tüketilir sıklıkla.Canım istemesin artık o zaman bari,pek övüyorlar boyoz da boyoz
Bi şey yok be kat kat milföy gibi sıcakken çıtır sonra yumuşak isteCanım istemesin artık o zaman bari,pek övüyorlar boyoz da boyoz
Ben de sefmemiştimdiÖyle et yumuşamasın meg yaaaa tadı geldi agzima
Soğan kabuğunda haşlanmış yumurta bideKahvaltı niyetine dışarda ayaküstü boyoz çay ikilisi tükelir sıklıkla.
Istemesin boşvir matah bişi diğil
Bir tanıdık öve öve bitiremediydi ogggk bu mu dedim ahahahahahBen de sefmemiştimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?