- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.901
Ahahha evetSoğan kabuğunda haşlanmış yumurta bide
Bende yemedim boyoz yedim de onu yemedimAhahha evethiç yemedim gı
Bizim gözleme gibi var mı bol otlu isirganliBurda yanim Alaska'da ise gözleme ünlü. Onun da haşhaşlısı.
Hiç sefmedim onu da
Oh oh aynenBizim gözleme gibi var mı bol otlu isirganli
Tandır çöp şiş kabak tatlısı kabak köftesi ısırgan köftesi yuvarlamaOh oh aynen
Aydın kuyu kebabı ünlü demi? Tandır..
Kabak tatlısı.
Dedem anneannem nur içinde yatsınlar,onlara her gittiğimizde yedirirlerdi bunlardan Aydın'daTandır çöp şiş kabak tatlısı kabak köftesi ısırgan köftesi yuvarlama
Bilirim konyalı arkadaşım vardı onlarda öyleydi meg tatlı olunca gideri var azcikYa burda haşhaşa haşheş diyolar ve kahvaltıda reçel bal koyuyon ya kaseye,haşhaşı da kaseye koyup getiriyolar kahvaltı masasının olmazsa olmazı
Allah rahmet eylesin canımDedem anneannem nur içinde yatsınlar,onlara her gittiğimizde yedirirlerdi bunlardan Aydın'da
Eh işteBilirim konyalı arkadaşım vardı onlarda öyleydi meg tatlı olunca gideri var azcik
Sağol canım..Allah rahmet eylesin canım
Eh memleketi orası ne yapsın bol bol koy bari yesin adamcik ahahahahaEh işte
Benimkinin gözleri parlıyo sofrada görünce
Ben hepsini bilirim haram helal,ama yapmam o.başka.Eti yumuşatma özelliği var ya onun da,ondan dedimdi Yosun sorunca
Ama o çok güzel oluyor meeg,ceviz.ezmesi gibi oluyor pekmezleYa burda haşhaşa haşheş diyolar ve kahvaltıda reçel bal koyuyon ya kaseye,haşhaşı da kaseye koyup getiriyolar kahvaltı masasının olmazsa olmazı
Böcük ne gıııBen hepsini bilirim haram helal,ama yapmam o.başka.
Amcam yengeme yemek kitabı almıştı öğrensin diye.Likor filan görünce kenara atmışlardı.Ondan öğrendim bir çok yemeği,böcükleri de bilirim,ama yaparmıyım.,assslaaaaa
Oo onun için bizim simidimiz var zaten,izmit simidi meşhurmuş,niye bilmiyorum,biz seviyoruz susamlı filan...Kahvaltı niyetine dışarda ayaküstü boyoz çay ikilisi tüketilir sıklıkla.
Istemesin boşvir matah bişi diğil
Megin böcükleri yok mu,kalamar,karıdes filan kabuklu kabuksuzBöcük ne gııı
Bana da bilmeden yedirdiler bi lokma aldım ki ne bu dedim şaraplı et didiler sagolllll dedim çekildim kenara
Allah rahmet eylesin,annane görmedik te,babaannem halam yapardı bize...Dedem anneannem nur içinde yatsınlar,onlara her gittiğimizde yedirirlerdi bunlardan Aydın'da
Simit değil gevrek farklı farklı çeşitleri olur çıtır olanı sütlüsü eksi mayalisiOo onun için bizim simidimiz var zaten,izmit simidi meşhurmuş,niye bilmiyorum,biz seviyoruz susamlı filan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?