- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.941
Canım başın sağolsun,hayırlısıyla gidin gelin inşallah;(
Sağolun kızlar Allah razı olsunBaşımız sağolsun canımın ici Allah rahmet eylesin dikkat edin kendinize
Emojilerine hayran oldumBugün cuma daha da enerjiğim ve daha fazla kamp yapmak istiyorum doğa ile baş başa bırakın beniiii
Çok şükür biraz daha iyi oldu canım teşekkürler düşüncen içinŞükür canim daha da iyi olsun inşallah
Bende çekirdek kahve sigara:)
Triplimelek Megi kizin nasıl oldu canim
TeşekkürlerrrEmojilerine hayran oldumKoç burcu olduğun belli
Başın sağolsun canım..yeni gördüm .Sağolun kızlar Allah razı olsun
Geçecek canım inşallah dahada iyi olacakÇok şükür biraz daha iyi oldu canım teşekkürler düşüncen için
Oo ne güzel haber bu,ama.nickine göre,cunyır başbelaları diyemeyizkiii,güzel nick isterizbasbelasiyim için dua zamani yafrukurtlar
Bir ikiz annesi daha inşallah
Sağ salim al kucağına canimm cok sevindim cokkkkkkkk
Yok kizzzz misafire yemek var yarın onu siyiz benim yidiğim salata balık tavuk iştePeK de istahlisin bugün :)))
Heee tadını hep merak etmisimdirHıımmm,böcük ahalisini
Aha da geldi.Heee tadını hep merak etmisimdir
Sağol kuzum iyi sayılır şimdi az daha@tuzsuz_ruh nasıl oldu canım ağrın ?
Dimi ama ahahahah gel sana da yapayım koydum ocagaKeşkek harika bir yemek yaşanslı misafirlerine afiyet olsun
Çok leziz,bakma sen Yosuna. Denizden çıkan herşey yenebilir,şifadır.Heee tadını hep merak etmisimdir
Gündüz biyere gitmek zorunda kaldım 5 de gelebildim yine markete gittim bulurum diye yokmuş cano yarın yada pazar alıp haftaiçi denicem artıkNaptın soya sosunu Duzsuzum?
Çok leziz,bakma sen Yosuna. Denizden çıkan herşey yenebilir,şifadır.
Yaw sankim böcük derken hamam böcüğünü kastediyoz töbe töbee
Piki şekercimGündüz biyere gitmek zorunda kaldım 5 de gelebildim yine markete gittim bulurum diye yokmuş cano yarın yada pazar alıp haftaiçi denicem artık
Hiiiç,çıktım anneme geldimNaptın soya sosunu Duzsuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?