- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.961
Sen de mi denicektin sosu gı?:)Hiiiç,çıktım anneme geldim
basbelasiyim için dua zamani yafrukurtlar
Bir ikiz annesi daha inşallah
Sağ salim al kucağına canimm cok sevindim cokkkkkkkk
Kız onu ben mi didim duzsuuuz,aç dözüne de baaakdeniz midemizi bulandırma yaaaaa
D harfini görünce gerisini okumadım,duzsuz demişinSen de mi denicektin sosu gı?:)
Tamam nolmus o böcuklere söyle bilelim ayol aaaaaaKız onu ben mi didim duzsuuuz,aç dözüne de baaak
Dene ama bak gerçektenD harfini görünce gerisini okumadım,duzsuz demişin
Onlar kara böcüüü,seninkiler deniz böcüüüÇok leziz,bakma sen Yosuna. Denizden çıkan herşey yenebilir,şifadır.
Yaw sankim böcük derken hamam böcüğünü kastediyoz töbe töbee
Ee bana bu bildirim.gelmemis nedenki :) iyiki alintiladin canim su bebekler netlessin sonra hep beraber bir nick buliruzOo ne güzel haber bu,ama.nickine göre,cunyır başbelaları diyemeyizkiii,güzel nick isterizbasbelasiyim
Tamam işteOnlar kara böcüüü,seninkiler deniz böcüüü
"Üçümüzbirfidanıngülleracandaliyiz"teklif ediyorumEe bana bu bildirim.gelmemis nedenki :) iyiki alintiladin canim su bebekler netlessin sonra hep beraber bir nick buliruz
Kalamar mürekkebin çocuklarıydı di miTamam işte
Hahah bence harika yokmu arttiran"Üçümüzbirfidanıngülleracandaliyiz"teklif ediyorum
Kız haşarat haşarat,sinek ilacı sıkılandanTamam nolmus o böcuklere söyle bilelim ayol aaaaaa
Smin cnaim amin insallah darisi tum isteyenlere ve sana her zaman dualarimdasin
Ne güzel bir haber Allah'ım sağ sağlim kucağına aldırmayı nasip etsin AMINNNNNNNNNNNNNN
#üçübiraradaHahah bence harika yokmu arttiran
Ya deliii onu anladık da karidese niye böcük diyosun onu anlamadım açıkla niye yemezsinKız haşarat haşarat,sinek ilacı sıkılandan
Amin kuzummm çok sevindim vallahi bak bu kadar sıkıntının arkası ferahlık inşallahSmin cnaim amin insallah darisi tum isteyenlere ve sana her zaman dualarimdasin
O zaman minikfarelerinannesi :)))Cikssss yaratici olalim hahah
Kız böcük yenirmii,ne o,cangemanın dizisi gibi,her kıpırdayanı yiyolardıYa deliii onu anladık da karidese niye böcük diyosun onu anlamadım açıkla niye yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?