Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Valla meg onu söylemesine gerek yok ben kabul ettim zaten kendim diyorum çoğu zaman o boşver annen diyo bakıyo üzüldüğümü görünce bazen sinirleniyo ama ne yapsin
Canım Sibelim şekerleme Duzsuzum Geçecek az kaldı canım benim Az daha sabır..

Ama varıyor maalesef. Çünkü tartışmanın rehavetiyle insan kaptırıp kıyaslama yapabiliyor..
Kusursuz değiliz ki,insanız neticede..
Anneler 2 kat dikkat etmeli bu yüzden,laf vermemeli..
Benim annem 3 damat ,1 gelin sahibi. Annem diye demiyorum kendi annelerinden çok seviyor hele damatları. Ama annem hiç içine girmez milletin ,özeline yani.

Aynı taktiği uyguluyormuşuz Yosunum

Oh iyi ki almışsın eşini arkana,sefan olsun,almasan ne yapacaktı acaba

Ama varıyor maalesef. Çünkü tartışmanın rehavetiyle insan kaptırıp kıyaslama yapabiliyor..
Kusursuz değiliz ki,insanız neticede..
Anneler 2 kat dikkat etmeli bu yüzden,laf vermemeli..
Yokkk benimki öyle değil hic lafını esirgemez demedi hic bu çocuk benim kızıma iyi davranıyor bize de aynı geçinip gidiyorlar bi çenemi tutayım daha ne yapacak yazın incir kışın zeytin daha ne yapacak kızım için annesini karşısına aldı ama nerdeee çok bencil cokkk

Kızma bana ama kızdım annene

Kıyamam,üzme kendini. Herkes bir değil işte. Sen kendine ve eşine odaklan. Öyle negatifte düşünme nolur canım çok zor çok biliyorum. Bilmeden de konuşmuyorum yani.
Ben alıştım artık esasen ama eşim e yapınca bu haksızlığı susamadım mecbur degilki hemde dükkanını bir yığın işini bırakıp milletin peşinden kosmaya

Vallahi eşinin seni savunması yetsin de artsın annene,daha bir şey beklemesin damattan,en bekleyeceğim şey kızımı korusun savunsun,daha ne isterim

Oh iyi ki almışsın eşini arkana,sefan olsun,almasan ne yapacaktı acaba

Kızma bana ama kızdım annene
Onu hazmedemiyor işte bilmem kaç sene önceki şeyleri sürüyor önüme saçma sapan deniz

Yok meg benim kadar kızgın olamaz kimse ben doğruyu söylerim kimseyi kayirmam Herkese olduğu gibi olduğum gibi eskiden bu kadar değildim ama artık sabrım yok

Ben alıştım artık esasen ama eşim e yapınca bu haksızlığı susamadım mecbur degilki hemde dükkanını bir yığın işini bırakıp milletin peşinden kosmaya
Ezdirme eşini canım,öyle adam sonuna kadar hak eder savunulmayı,bunu da fırsat bil,yardım işini rölantiye al,eşin ASSLAAdiyen bir adam olsa ne yapacaklarmış

Yok bir de annenin özrü kabahatinden büyük,ne demek eşini arkana aldın,demek birşey yapıyor ki destek bulmandan rahatsız oldu,kusura bakma sibelim sözlerim için,ama bazı anneler hep bana hep bana

Öf geldim diplerine ama bak (eşimin memleketindeyim ya,Alaska hani)
Şimdi Allah var,önceki gibi değiller sevgi dolular,kayınvalidem hırka ördü bana Düşün..
Neyse ki geçici süre için burdayız diyim yine de

Vallahi eşinin seni savunması yetsin de artsın annene,daha bir şey beklemesin damattan,en bekleyeceğim şey kızımı korusun savunsun,daha ne isterim
Yok kizzz benimkinin kişiliği çok farklı daha ne yapsın adam bazen özellikle onları alır beraber yemeğe götürür gezmeye götürür bir lafını iki etmez yapabileceğini yapar asla bana gitme demez aksine arar akşam annemlere gidelim der 6 yıldır hiç eşime demedim ben annemlere gidelim diye hep o teklif eder bisey alsam annene de al der kardeşim askere gitti yapmadığı kalmadı izine geldi kendi arabamızla almaya gittik 10 gün izinde aldi yemeğe gezmeye götürdü işte bende yapılanı gördüğüm için susamıyorum haksızlık karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…