- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.381
Canım Sibelim şekerleme DuzsuzumValla meg onu söylemesine gerek yok ben kabul ettim zaten kendim diyorum çoğu zaman o boşver annen diyo bakıyo üzüldüğümü görünce bazen sinirleniyo ama ne yapsin
Benim annem 3 damat ,1 gelin sahibi. Annem diye demiyorum kendi annelerinden çok seviyor hele damatları. Ama annem hiç içine girmez milletin ,özeline yani.Ama varıyor maalesef. Çünkü tartışmanın rehavetiyle insan kaptırıp kıyaslama yapabiliyor..
Kusursuz değiliz ki,insanız neticede..
Anneler 2 kat dikkat etmeli bu yüzden,laf vermemeli..
Aynı taktiği uyguluyormuşuz YosunumBen böyle bir şey yaşamamak için,önce kendi ailemden örnek veriyorum meg,mesela diyorum ki,aldığımız verdiğimiz,kazandığımız benim ailemi bile ilgilendirmez,kaldı ki senin ailen.
İstemediğin,ters gördüğün bir şey varsa yapma,kabul etme,biziz önceliğimiz.
Böyle bir şey olmadı şükür ama,olsa da bana bir şey diyemez,baştan ben söyledim,uyardım çünki.
Oh iyi ki almışsın eşini arkana,sefan olsun,almasan ne yapacaktı acabaSonra sibel niye sinirli herkes aynı mı olur etrafimda ben iyi olmaya çalıştıkça ben ayvayı yedim ya annemin yaşlılığı çok zor kardeşim hayatta bakmaz ondan önce ölmezsem ciddi cinnet gecirtir bana
Ya denizim öyle diyosun da adamı arkama almışım ona laf soyluyomusum offf vallahi Allah sabır versin bana hastalık beni bulmasın kimi bulsun heryerin anlayissiz insan dolu başkalarına çok özeniyorum komşum ne alsa 3 e bölüyor kadın iki kızlarına bir kendine hic bisey yapmadıkları halde diplerinden ayrılmıyor benimki bana etmediğini birakmadk
Yokkk benimki öyle değil hic lafını esirgemez demedi hic bu çocuk benim kızıma iyi davranıyor bize de aynı geçinip gidiyorlar bi çenemi tutayım daha ne yapacak yazın incir kışın zeytin daha ne yapacak kızım için annesini karşısına aldı ama nerdeee çok bencil cokkkAma varıyor maalesef. Çünkü tartışmanın rehavetiyle insan kaptırıp kıyaslama yapabiliyor..
Kusursuz değiliz ki,insanız neticede..
Anneler 2 kat dikkat etmeli bu yüzden,laf vermemeli..
Kızma bana ama kızdım anneneYokkk benimki öyle değil hic lafını esirgemez demedi hic bu çocuk benim kızıma iyi davranıyor bize de aynı geçinip gidiyorlar bi çenemi tutayım daha ne yapacak yazın incir kışın zeytin daha ne yapacak kızım için annesini karşısına aldı ama nerdeee çok bencil cokkk
Vallahi bana çok yaradı,"ama senin ailen"korkusunu çekemezdim,demoklesin kılıcı gibiAynı taktiği uyguluyormuşuz Yosunum
Ben alıştım artık esasen ama eşim e yapınca bu haksızlığı susamadım mecbur degilki hemde dükkanını bir yığın işini bırakıp milletin peşinden kosmayaKıyamam,üzme kendini. Herkes bir değil işte. Sen kendine ve eşine odaklan. Öyle negatifte düşünme nolur canımçok zor çok biliyorum. Bilmeden de konuşmuyorum yani.
Doğru canım . Üstelik memnuniyetsiz diyorsun. Hiç çekilmez hiiçBen alıştım artık esasen ama eşim e yapınca bu haksızlığı susamadım mecbur degilki hemde dükkanını bir yığın işini bırakıp milletin peşinden kosmaya
Vallahi eşinin seni savunması yetsin de artsın annene,daha bir şey beklemesin damattan,en bekleyeceğim şey kızımı korusun savunsun,daha ne isterimYokkk benimki öyle değil hic lafını esirgemez demedi hic bu çocuk benim kızıma iyi davranıyor bize de aynı geçinip gidiyorlar bi çenemi tutayım daha ne yapacak yazın incir kışın zeytin daha ne yapacak kızım için annesini karşısına aldı ama nerdeee çok bencil cokkk
Hafiften bir ezikleme de var içinde..Vallahi bana çok yaradı,"ama senin ailen"korkusunu çekemezdim,demoklesin kılıcı gibi
Oh iyi ki almışsın eşini arkana,sefan olsun,almasan ne yapacaktı acaba
Onu hazmedemiyor işte bilmem kaç sene önceki şeyleri sürüyor önüme saçma sapan denizKızma bana ama kızdım annene
Doğru valla,baş tacı yapması lazımVallahi eşinin seni savunması yetsin de artsın annene,daha bir şey beklemesin damattan,en bekleyeceğim şey kızımı korusun savunsun,daha ne isterim
Ezdirme eşini canım,öyle adam sonuna kadar hak eder savunulmayı,bunu da fırsat bil,yardım işini rölantiye al,eşin ASSLAAdiyen bir adam olsa ne yapacaklarmışBen alıştım artık esasen ama eşim e yapınca bu haksızlığı susamadım mecbur degilki hemde dükkanını bir yığın işini bırakıp milletin peşinden kosmaya
Cuk tespitHafiften bir ezikleme de var içinde..
Benim ailem 'BİLE'
Yok bir de annenin özrü kabahatinden büyük,ne demek eşini arkana aldın,demek birşey yapıyor ki destek bulmandan rahatsız oldu,kusura bakma sibelim sözlerim için,ama bazı anneler hep bana hep banaOnu hazmedemiyor işte bilmem kaç sene önceki şeyleri sürüyor önüme saçma sapan deniz
Yok meg benim kadar kızgın olamaz kimse ben doğruyu söylerim kimseyi kayirmam Herkese olduğu gibi olduğum gibi eskiden bu kadar değildim ama artık sabrım yok
Aman mashallah,hep öyle olsunBen de hiç ezdirmem eşimi.. Gerçi çok severler
Ama yan gözle baktırmam. Bu konuda çok netim.
Benim eşim az konuşur.. Söylenene cevap vermez vs..
Öf geldim diplerine ama bakCuk tespit
Yok kizzz benimkinin kişiliği çok farklı daha ne yapsın adam bazen özellikle onları alır beraber yemeğe götürür gezmeye götürür bir lafını iki etmez yapabileceğini yapar asla bana gitme demez aksine arar akşam annemlere gidelim der 6 yıldır hiç eşime demedim ben annemlere gidelim diye hep o teklif eder bisey alsam annene de al der kardeşim askere gitti yapmadığı kalmadı izine geldi kendi arabamızla almaya gittik 10 gün izinde aldi yemeğe gezmeye götürdü işte bende yapılanı gördüğüm için susamıyorum haksızlık karşısındaVallahi eşinin seni savunması yetsin de artsın annene,daha bir şey beklemesin damattan,en bekleyeceğim şey kızımı korusun savunsun,daha ne isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?