Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Oy bu insanlarla uğraşmak ne zor hem suçlu,hem güçlü böyle olunuyor demek

Ay vallahi sibelim,yerinde olsam derim ki,işçi gelsin toplasın,sağlık geri gelmiyor.
Görmüyor mu annen halini,memnuniyetsiz insan en zor şeydir bilirim
onun etrafında dönecek dünya ne isterse olcak sanki 3 5 zeytin kurtaran beni ay başı geldiğinde 3 bin ödemem var annem kendini düşünsün adam 1 haftadır çalışmadı kimin umrunda

Geçmedi ki belim ayağım hala agriyor hastalık cabasi üstüne bide diyolar ki bebeğiniz neden olmuyo nasıl olsun bu kadar usutmeye bu kadar strese
Vallahi sibel,bu işe bir dur de,nereye kadar gidecek böyle

onun etrafında dönecek dünya ne isterse olcak sanki 3 5 zeytin kurtaran beni ay başı geldiğinde 3 bin ödemem var annem kendini düşünsün adam 1 haftadır çalışmadı kimin umrunda
Vallahi artık ayrı hanesin,herkes kendi çarkını döndürecek,yardım tamam da önce kendi ailen

Allah yardımcın olsun canım benim ,elimde olsa keşke bazı şeyler :'(
Düşünmen yeter keşke kendi ailem böyle düşünse beni hala Allah razı olsun demiyomusum bunları duydu bu kulaklar daha da gitmem zaten yada kocamı götürmem adam hem iyilik yapiyo hem laf duyuyo

İnşallah kendi annesiyle kıyaslamaz eşin Duzsuzum.. Halbuki ne vardı can sıkacak demi ya?
Yok kuzum o hepsi aynı biz kendimize bakalım diyo sadece başka bi laf ettiği yok ya ne var dimi Güle oynaya bitse ama imkansız bizde

Düşünmen yeter keşke kendi ailem böyle düşünse beni hala Allah razı olsun demiyomusum bunları duydu bu kulaklar daha da gitmem zaten yada kocamı götürmem adam hem iyilik yapiyo hem laf duyuyo
Allah'tan eşin iyi adam demek ki Siz kendinize bakın canım. Bir yerden sonra en yakın eşlerimiz sonuçta

İnşallah kendi annesiyle kıyaslamaz eşin Duzsuzum.. Halbuki ne vardı can sıkacak demi ya?
Hele böyle durumlarda kız annesi daha dikkatli olmalı di mi meg,sibel eşinin annesini sorun çıkardığı için defetti,adama laf vermemeli bir anne.Tamam belki demez ama yapmamalı yine de

Hele böyle durumlarda kız annesi daha dikkatli olmalı di mi meg,sibel eşinin annesini sorun çıkardığı için defetti,adama laf vermemeli bir anne.Tamam belki demez ama yapmamalı yine de
Başıma geldiği için söylüyorum.. Olayın sıcaklığıyla söylemeyebilir de,sonra tartışma sırasında ucundan kıyısından bi benzetme bile yapsa.. veya da laf dokundursa.. İşte seninkiler de..... bla bla bla
Çok can sıkıcı olur

İşte o noktaya varınca kötü oluyor

Vallahi sibel,bu işe bir dur de,nereye kadar gidecek böyle

Takdir eden de yok yani ? Ay tam cinnetlik

Vallahi artık ayrı hanesin,herkes kendi çarkını döndürecek,yardım tamam da önce kendi ailen
Sonra sibel niye sinirli herkes aynı mı olur etrafimda ben iyi olmaya çalıştıkça ben ayvayı yedim ya annemin yaşlılığı çok zor kardeşim hayatta bakmaz ondan önce ölmezsem ciddi cinnet gecirtir bana
Ya denizim öyle diyosun da adamı arkama almışım ona laf soyluyomusum offf vallahi Allah sabır versin bana hastalık beni bulmasın kimi bulsun heryerin anlayissiz insan dolu başkalarına çok özeniyorum komşum ne alsa 3 e bölüyor kadın iki kızlarına bir kendine hic bisey yapmadıkları halde diplerinden ayrılmıyor benimki bana etmediğini birakmadk

İşte o noktaya varınca kötü oluyor
Ama varıyor maalesef. Çünkü tartışmanın rehavetiyle insan kaptırıp kıyaslama yapabiliyor..
Kusursuz değiliz ki,insanız neticede..
Anneler 2 kat dikkat etmeli bu yüzden,laf vermemeli..

Valla meg onu söylemesine gerek yok ben kabul ettim zaten kendim diyorum çoğu zaman o boşver annen diyo bakıyo üzüldüğümü görünce bazen sinirleniyo ama ne yapsin

Kıyamam,üzme kendini. Herkes bir değil işte. Sen kendine ve eşine odaklan. Öyle negatifte düşünme nolur canım çok zor çok biliyorum. Bilmeden de konuşmuyorum yani.

Ben böyle bir şey yaşamamak için,önce kendi ailemden örnek veriyorum meg,mesela diyorum ki,aldığımız verdiğimiz,kazandığımız benim ailemi bile ilgilendirmez,kaldı ki senin ailen.
İstemediğin,ters gördüğün bir şey varsa yapma,kabul etme,biziz önceliğimiz.
Böyle bir şey olmadı şükür ama,olsa da bana bir şey diyemez,baştan ben söyledim,uyardım çünki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…