- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.721
Ben de eski izcilerinden sandığım için bozmadım ama anlam veremedim meg,merhabamız yok diyorsun,şaşırdım şimdi,ben özür dilerim onun yerine.Kızlar,
şakalaşmak başka,seviyeyi yere indirip,kötü anlamlarda kullanılan o kelimeyi sarfetmek başka.
Bu saygısızlığa girmiş.
Yanlış mı düşünüyorum?
Neyse sıkmayalım canımızı. Zaten çooookkk üzüldüm Pamuğuma
Biz de seni seviyoruz ince bilekim zarifim
cansınız cannnOhh mis ,en sevdiğim,kıpraşan baklavabizde seni seviyoruz narinim
Ahhahhah kıpraşan baklavada mı var,o kaçarki yiicez diyeOhh mis ,en sevdiğim,kıpraşan baklavabizde seni seviyoruz narinim
Böyle bir lafa ben çok alınırdım ne yalan söyleyeyim. Yakında olsa alınırdım.Ben de eski izcilerinden sandığım için bozmadım ama anlam veremedim meg,merhabamız yok diyorsun,şaşırdım şimdi,ben özür dilerim onun yerine.
Tanıdık arasında espri olur tamam da,anlamsız ve saygısızca o zaman evet...
Sen niye özür dileyeceksin canım Denizim yapmaBen de eski izcilerinden sandığım için bozmadım ama anlam veremedim meg,merhabamız yok diyorsun,şaşırdım şimdi,ben özür dilerim onun yerine.
Tanıdık arasında espri olur tamam da,anlamsız ve saygısızca o zaman evet...
Yakalarız kaçmaz bizdenAhhahhah kıpraşan baklavada mı var,o kaçarki yiicez diye
En kıpraşanıda sanaAhhahhah kıpraşan baklavada mı var,o kaçarki yiicez diye
Vallahi kelime hazinem fena değildir ama,benim bilmediğim bir mizahi anlamı mı var dedim,insan bazen yetişemiyor ya,moda gibi çıkıyor bazı sözlerBöyle bir lafa ben çok alınırdım ne yalan söyleyeyim. Yakında olsa alınırdım.
En kıpraşanıda sana
Yok canım. Bu bildiğimiz anlamda olanVallahi kelime hazinem fena değildir ama,benim bilmediğim bir mizahi anlamı mı var dedim,insan bazen yetişemiyor ya,moda gibi çıkıyor bazı sözler
Ben kıyarımBeni görünce baya bir durdu,gözgöze geldik,kıyamıycam ben oooyyy:)))
Hele bennBen kıyarım
Çok lezzetli görünüyor değil mi balım ya ?Hele benn
Gelir bu gece inshallah :)Şu @Pamuklarperisi de gelse ne iyi olur,pamuklu pazenimiz
Biz de seni zarifim,adını görünce ince bir bilekte zarif bir bileklik geliyor gözümün önünetatlı yiyelim tatlı konuşalım :) seviyorum hepinizi
Oy oy oyyyBende kıyarım yanınada dondurma koyarız ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?