- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.741
İnşallah herkeste böyle güzel şeyler çağırıştırıyorumdur.Biz de seni zarifim,adını görünce ince bir bilekte zarif bir bileklik geliyor gözümün önüne
Oy oy oyyysüper olur
Ot kaynatırız canım,obada bolİnşallah herkeste böyle güzel şeyler çağırıştırıyorumdur.
evet süper olacak ama tüm oba mide zafiyeti geçirecek cırcır olma ihtimalimiz yüksek ))))
Daha yemedik bileben daha kahvaltı bile etmedim hatta
Canım sıkkındı ya ondan yiyemedim .yerim artık ama)))) neden bu saate kaldın canım
Kendini bu kadar yıpratırsan çabuk çökersin. Herşeyi kafana takma sonuçta ne kadar çabalasanda olacağına varıyor yineCanım sıkkındı ya ondan yiyemedim .yerim artık ama
Ah ah. Bu yaşa kadar öğrenemedim onu. Ben mi üzdüm,ben mi kırdım diye içimi yedim.Kendini bu kadar yıpratırsan çabuk çökersin. Herşeyi kafana takma sonuçta ne kadar çabalasanda olacağına varıyor yine
Duyarsız biri değilsin demekkiAh ah. Bu yaşa kadar öğrenemedim onu. Ben mi üzdüm,ben mi kırdım diye içimi yedim.
Sağol canım ,yok inan ki değilimDuyarsız biri değilsin demekki
Beni neden alıntıladın ki...Bana kızmadığını,sorunun kendisinde olduğunu söyledi. Zaten ben kızacak bir şey söylemedim. Veda bile etmeden üyelik iptali istedi. Nerdeyse 40 yaşına geldim,bilerek kimseyi kırmadım. Beni kıranları bile.
görüşürüzBir şeyler yiyip geleyim,ilaçlarımı da almadım kafam yoğundu. görüşürüz kızlar
triplim nasılsın?Beni neden alıntıladın ki...
Ayyy evet şirin olmuşumTriplimelek Megi sendromu diyoruz biz buna Tripli şirinimiz o bizim. @Pamuklarperisi sende tripliperimiz olursun. Daha ne olsun
Sen onunla mesajlaşmıştın sanki alıntı da gördüm.Kızlar,
şakalaşmak başka,seviyeyi yere indirip,kötü anlamlarda kullanılan o kelimeyi sarfetmek başka.
Bu saygısızlığa girmiş.
Yanlış mı düşünüyorum?
Neyse sıkmayalım canımızı. Zaten çooookkk üzüldüm Pamuğuma
İyi diyelim iyi olsun zarifim çok şükür.görüşürüz
triplim nasılsın?
İyiyim canım çok şükürİyi diyelim iyi olsun zarifim çok şükür.
Sen nasılsın canım
Ben hiç hatırlamıyorum o kişiyiSen onunla mesajlaşmıştın sanki alıntı da gördüm.
Yoksa ASLA böyle bir muhabbete girmem bilirsin beni.
Kusura bakma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?