- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.181
Ne kadar bekletiyorum bide nasıl yapiyosun bütün halde bidona katariz biz bir sıra zeytin bir sıra tuz ama kaya tuzu ağzını kapatır yere devirir her gün çeviririz biraz geçer tadına bakarız altı sulanır suyunu dokerizYakın zamana kadar yapıyordum yine siyah zeytinden,çizme filan yok ama,tek tuzlama,güzel oluyordu.Ama son yaptıklarımız cıvıdı biraz,sevmedim,o neden oluyor sibel
Tabi oralarda öyle canım bizim o kadar çok yok kendimize kadar işteOnların geçim kaynağı canım. Dünya para kazanıyorlar mashallah. Evler hep dublex villa. Köy demezsin :)
Tabii,siz kendinize kadar normal. Bunların geçimi bu canımTabi oralarda öyle canım bizim o kadar çok yok kendimize kadar işte
Birde oralarda düz yerde zeytin bizim burda hep daglik o yüzden bir yıl oluyor bir yıl olmuyor bazı agaclardaTabii,siz kendinize kadar normal. Bunların geçimi bu canım
Bereketli topraklar burda evet. Üzüm,incir her şey var. Ama en çok zeytin tabii para getirenBirde oralarda düz yerde zeytin bizim burda hep daglik o yüzden bir yıl oluyor bir yıl olmuyor bazı agaclarda
Canım bizim burda en çok incir para ediyor yağ bile 15 lira incir 20 lira zeytin yapılmamış 5 yapılmış 10 liraBereketli topraklar burda evet. Üzüm,incir her şey var. Ama en çok zeytin tabii para getiren
Çokluk olarak dedim canım. Yani tarlalar hep zeytin dolu. Tüm köy öyle. İncir falan çok fazla yok o kadarCanım bizim burda en çok incir para ediyor yağ bile 15 lira incir 20 lira zeytin yapılmamış 5 yapılmış 10 lira
Tabiki her yerin ürettiği farklı balıkesir bursa hep zeytin zatenÇokluk olarak dedim canım. Yani tarlalar hep zeytin dolu. Tüm köy öyle. İncir falan çok fazla yok o kadar
Balıkesir peyniri harikadır bir de ,okadar lezzetli ki . Oy memleketimin canını seveyimTabiki her yerin ürettiği farklı balıkesir bursa hep zeytin zaten
benim çadır ikinci el sanırımAfiyet olsun canım :) Aslında çok cömerttir Megsenin çadırda bir delik varsa ,hava alıyordur
Bu işe el atmak lazım. Totomuz donuyor:))Ayy sorma bilekcim yaaben de termofora su koydum da ayaklarımı ısıttım,yoksa donuyordum
Heyyy bende istiyorum.Eki Görüntüle 2089540 çadırına bunu koyalım canım
Ooy ne diyosun sibel,bizim pazarlarda 15ten aşagı ham zeytin yokCanım bizim burda en çok incir para ediyor yağ bile 15 lira incir 20 lira zeytin yapılmamış 5 yapılmış 10 lira
Daha önce yaptıklarımız süper oluyordu canım,aynı işte yapıyoruz biz de,Bursalı gelin var ailede,o öğretmişti,sonra o dedi ki,bazı yıl hastalık oluyor zeytinde,bazen de zirai ilaçlar yüzünden öyle.oluyor demiştiNe kadar bekletiyorum bide nasıl yapiyosun bütün halde bidona katariz biz bir sıra zeytin bir sıra tuz ama kaya tuzu ağzını kapatır yere devirir her gün çeviririz biraz geçer tadına bakarız altı sulanır suyunu dokeriz
Aaaa ciddi mi hic duymadım vallahiBalıkesir peyniri harikadır bir de ,okadar lezzetli ki . Oy memleketimin canını seveyimher şeyi farklı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?