- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.321
Bizimki ailenin en yaşlısı . Kaza geçirince bile kıskandı,millet benimle ilgileniyor diye. Tam hasta kv üçümüzün de. Ama bayramda hatrını soran yok. Millet salak mı ? Bizim arkamızdan konuşuyor her yerdeBizimkide benimle yetisiyor kv cok sevilen birisi degil cunku surekli yalan soyleyip insanlarin arkasindan konusuyor bende boyle seyleri hic gormemisim annem.bizi tek buyuttu ama durustluk cok onemli bizde insanlar beni sagolsun severler o yuzden benim sevmedigim kim varsa onla samimi oluyor :)) dusun ya annem yasinda kadin cocuk gibi bu arada genc daha 50 yasinda
Ne çok ortak noktamız varmış kızlar ya. Şaştım da kaldımHepsi mi yalancı hic sevilmeyen insanlar olur bunların yaaa benimkinin kapısını çalan yoktu ben gelene kadar o eve
Benimki hasta değil kesinlikle domuz gibi kafada da bisey yok bence domuzlugundan yapıyor benimkide olmayan şeylerden bahsediyor soranlara tasindigimiziBizimki ailenin en yaşlısı . Kaza geçirince bile kıskandı,millet benimle ilgileniyor diye. Tam hasta kv üçümüzün de. Ama bayramda hatrını soran yok. Millet salak mı ? Bizim arkamızdan konuşuyor her yerde
Amin bitanemBilirim nasıl bir haldesin hatta en iyi ben bilirim canim ben artık kendimden geçmiştim felaket bir durumdaydım Allah kurtardı senide feraha erdirecek inşallah
Anlatsam roman değil cilt cilt ansiklopedi olur canım benim durumum ilk evlendiğin günden evden çıktığım güne kadar kadın camin önüne gelip dinliyordu biziNe çok ortak noktamız varmış kızlar ya. Şaştım da kaldım
Millet güvenmiyor buna,yalan söylüyor ya. Diyorlar zaten sen nasıl katlanıyorsun,cevap vermiyorsun diyeBenimki hasta değil kesinlikle domuz gibi kafada da bisey yok bence domuzlugundan yapıyor benimkide olmayan şeylerden bahsediyor soranlara tasindigimizi
Valla o kocamın elinde gerçi 3 aydır o da görüşmüyor ama görüşürse ve bana barış derse 5 çocuğum olsa da boşanırım kocamdan asla tahammülüm yok bu konuda sınırım çok net baştan konuştum çünkü hastalık vb durumları bileAmin bitanemAllah onu da uzak tutsun senden ömür boyu. Zarar veremesin,üzemesin
Ben yatak odamızı dinlerken yakaladım. Tepki vermedimAnlatsam roman değil cilt cilt ansiklopedi olur canım benim durumum ilk evlendiğin günden evden çıktığım güne kadar kadın camin önüne gelip dinliyordu bizi
Aynılar yeminle bak bu kadar benzer birbirine yalan dolan iftira boş yere yemin herşey var ama sorsan o bitane dünyada başka kimse yok o çok dindar ici çok temizMillet güvenmiyor buna,yalan söylüyor ya. Diyorlar zaten sen nasıl katlanıyorsun,cevap vermiyorsun diye
O da anlamıştır artık,demez öyle bir şey. Bende dedim artık sabrım yok,o benden çok istiyor benim ailemi. Çok saygılıdır kocam ya,ama hep horlandı burda. KullanıldıValla o kocamın elinde gerçi 3 aydır o da görüşmüyor ama görüşürse ve bana barış derse 5 çocuğum olsa da boşanırım kocamdan asla tahammülüm yok bu konuda sınırım çok net baştan konuştum çünkü hastalık vb durumları bile
Yatak odamın caminin önüne geldiğini kendi ağzından duydum gece sizin ışık yanıyordu dedi bana su sesiniz geliyor dedi daha neler nelerBen yatak odamızı dinlerken yakaladım. Tepki vermedimsabaha karşı ,ve bir kere de değil
5 vakit namazında ve tesettürlü. İftira bunda,yalan yere Kuran üstüne yemin bunda. Ara bozmak bunda. O cennete gitcek amaAynılar yeminle bak bu kadar benzer birbirine yalan dolan iftira boş yere yemin herşey var ama sorsan o bitane dünyada başka kimse yok o çok dindar ici çok temiz
AbboowYatak odamın caminin önüne geldiğini kendi ağzından duydum gece sizin ışık yanıyordu dedi bana su sesiniz geliyor dedi daha neler neler
Anlasin zaten akabam ben onun yüzünden neler yaşadım son yaşadığım hic haketmedigim en ufak bir günahım olmayan bişeydi hele bana nasıl yaptı onu hala aklım almıyor insan elinden yemek yediği insana bunu yapar mı hala düşünüp düşünüp çıldırıyorum unutkanlık hat safhada bende beş dakka önce yaptigimi unutur oldum hergun biyerim ağrıyor halim yok psikolojim vücudum direncim yerlerde ben delirmedigime yada cinnet geçirip ona bisey yapmadığıma seviniyorumO da anlamıştır artık,demez öyle bir şey. Bende dedim artık sabrım yok,o benden çok istiyor benim ailemi. Çok saygılıdır kocam ya,ama hep horlandı burda. Kullanıldı
Aman canım,değer mi hiç onlar için ? İmtihanımız bizim bunlar. Bende bazen bi bakıyorum,resmen gözümden kıvılcım çıkıyor bir şey dedi mi. Dokunmuyorum hiç. O kadar tiksindim tövbe yaAnlasin zaten akabam ben onun yüzünden neler yaşadım son yaşadığım hic haketmedigim en ufak bir günahım olmayan bişeydi hele bana nasıl yaptı onu hala aklım almıyor insan elinden yemek yediği insana bunu yapar mı hala düşünüp düşünüp çıldırıyorum unutkanlık hat safhada bende beş dakka önce yaptigimi unutur oldum hergun biyerim ağrıyor halim yok psikolojim vücudum direncim yerlerde ben delirmedigime yada cinnet geçirip ona bisey yapmadığıma seviniyorum
Benimkide aynı başı açıklara bir garezi var kendi yüreği kapalı bunun farkında değil şeytan öyle bağlamış ki kendi söylediği yalana kendi de inanıyor artık tek korktuğu şey kurana yalan yere el basmak ben bas dedim getirdim kimi carpcak bakalım dedim parmağını bile kipirdatamadi çarpılırım korkusuna ama farketmiyorki en çok günah olan şeyi yaptı bana o düşünsün ağlıyormuş şimdi oğlu gitmiyo diye nasıl gitsin adam yuvasını öz anası yikiyordu5 vakit namazında ve tesettürlü. İftira bunda,yalan yere Kuran üstüne yemin bunda. Ara bozmak bunda. O cennete gitcek ama
Ama öyle olmuyor işte gerçekten o gün hala gözümun önünde Allah'ım diyorum hep dua ederdim beni kurtar bundan diye bu şekilde olacakmış demekkiAman canım,değer mi hiç onlar için ? İmtihanımız bizim bunlar. Bende bazen bi bakıyorum,resmen gözümden kıvılcım çıkıyor bir şey dedi mi. Dokunmuyorum hiç. O kadar tiksindim tövbe ya
Bu yemin etti. Ha el basmadı ama üstüne yemin ederim dedi. Hayatı yalan bunların ya. Allah ıslah etsin. Bir kurtulalım. Daha bir şey istemem. Ağlasın,beter olsun. Yuva yıkmak,iftira kolay mı öyle ? PislerBenimkide aynı başı açıklara bir garezi var kendi yüreği kapalı bunun farkında değil şeytan öyle bağlamış ki kendi söylediği yalana kendi de inanıyor artık tek korktuğu şey kurana yalan yere el basmak ben bas dedim getirdim kimi carpcak bakalım dedim parmağını bile kipirdatamadi çarpılırım korkusuna ama farketmiyorki en çok günah olan şeyi yaptı bana o düşünsün ağlıyormuş şimdi oğlu gitmiyo diye nasıl gitsin adam yuvasını öz anası yikiyordu
Anlayana işte. E napayım ? Tamamen delirmektense,imtihanım diyorum. Ama bu seneden sonra katlanamam büyük konuşmayayım. Ailem alır zaten geri duysalarAma öyle olmuyor işte gerçekten o gün hala gözümun önünde Allah'ım diyorum hep dua ederdim beni kurtar bundan diye bu şekilde olacakmış demekki
Konuyu bilenler o size değil en büyük kötülüğü kendine yaptı diyorlar
O yoruyor zaten bisver kurnada dusunmedw Allahindan bulsun beter olsunlarqBen o kadar çok girdimki o günaha bilemiyorum artık zıvanadan çıkardı en son beni 3 aydır yüzünü görmedim ama hala bitmedi nefretim daha çok düşünüp düşünüp kuruyorum bana yaptiklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?