Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bizimki ailenin en yaşlısı . Kaza geçirince bile kıskandı,millet benimle ilgileniyor diye. Tam hasta kv üçümüzün de. Ama bayramda hatrını soran yok. Millet salak mı ? Bizim arkamızdan konuşuyor her yerde

Benimki hasta değil kesinlikle domuz gibi kafada da bisey yok bence domuzlugundan yapıyor benimkide olmayan şeylerden bahsediyor soranlara tasindigimizi

Amin bitanem Allah onu da uzak tutsun senden ömür boyu. Zarar veremesin,üzemesin
Valla o kocamın elinde gerçi 3 aydır o da görüşmüyor ama görüşürse ve bana barış derse 5 çocuğum olsa da boşanırım kocamdan asla tahammülüm yok bu konuda sınırım çok net baştan konuştum çünkü hastalık vb durumları bile

Millet güvenmiyor buna,yalan söylüyor ya. Diyorlar zaten sen nasıl katlanıyorsun,cevap vermiyorsun diye
Aynılar yeminle bak bu kadar benzer birbirine yalan dolan iftira boş yere yemin herşey var ama sorsan o bitane dünyada başka kimse yok o çok dindar ici çok temiz

O da anlamıştır artık,demez öyle bir şey. Bende dedim artık sabrım yok,o benden çok istiyor benim ailemi. Çok saygılıdır kocam ya,ama hep horlandı burda. Kullanıldı

Aynılar yeminle bak bu kadar benzer birbirine yalan dolan iftira boş yere yemin herşey var ama sorsan o bitane dünyada başka kimse yok o çok dindar ici çok temiz
5 vakit namazında ve tesettürlü. İftira bunda,yalan yere Kuran üstüne yemin bunda. Ara bozmak bunda. O cennete gitcek ama

O da anlamıştır artık,demez öyle bir şey. Bende dedim artık sabrım yok,o benden çok istiyor benim ailemi. Çok saygılıdır kocam ya,ama hep horlandı burda. Kullanıldı
Anlasin zaten akabam ben onun yüzünden neler yaşadım son yaşadığım hic haketmedigim en ufak bir günahım olmayan bişeydi hele bana nasıl yaptı onu hala aklım almıyor insan elinden yemek yediği insana bunu yapar mı hala düşünüp düşünüp çıldırıyorum unutkanlık hat safhada bende beş dakka önce yaptigimi unutur oldum hergun biyerim ağrıyor halim yok psikolojim vücudum direncim yerlerde ben delirmedigime yada cinnet geçirip ona bisey yapmadığıma seviniyorum

Aman canım,değer mi hiç onlar için ? İmtihanımız bizim bunlar. Bende bazen bi bakıyorum,resmen gözümden kıvılcım çıkıyor bir şey dedi mi. Dokunmuyorum hiç. O kadar tiksindim tövbe ya

5 vakit namazında ve tesettürlü. İftira bunda,yalan yere Kuran üstüne yemin bunda. Ara bozmak bunda. O cennete gitcek ama
Benimkide aynı başı açıklara bir garezi var kendi yüreği kapalı bunun farkında değil şeytan öyle bağlamış ki kendi söylediği yalana kendi de inanıyor artık tek korktuğu şey kurana yalan yere el basmak ben bas dedim getirdim kimi carpcak bakalım dedim parmağını bile kipirdatamadi çarpılırım korkusuna ama farketmiyorki en çok günah olan şeyi yaptı bana o düşünsün ağlıyormuş şimdi oğlu gitmiyo diye nasıl gitsin adam yuvasını öz anası yikiyordu

Aman canım,değer mi hiç onlar için ? İmtihanımız bizim bunlar. Bende bazen bi bakıyorum,resmen gözümden kıvılcım çıkıyor bir şey dedi mi. Dokunmuyorum hiç. O kadar tiksindim tövbe ya
Ama öyle olmuyor işte gerçekten o gün hala gözümun önünde Allah'ım diyorum hep dua ederdim beni kurtar bundan diye bu şekilde olacakmış demekki
Konuyu bilenler o size değil en büyük kötülüğü kendine yaptı diyorlar

Bu yemin etti. Ha el basmadı ama üstüne yemin ederim dedi. Hayatı yalan bunların ya. Allah ıslah etsin. Bir kurtulalım. Daha bir şey istemem. Ağlasın,beter olsun. Yuva yıkmak,iftira kolay mı öyle ? Pisler

Anlayana işte. E napayım ? Tamamen delirmektense,imtihanım diyorum. Ama bu seneden sonra katlanamam büyük konuşmayayım. Ailem alır zaten geri duysalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…