- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.281
Halim oldukça yapıyorum . İçimiz kurudu zaten hazır yemekten .Anaammm onlarla ömür geçermi kizzzzz insanın cani sulu yemek ister
Ayyyy bir an önce gelin inşallah burada her şekilde hallolur yemek işiHalim oldukça yapıyorum . İçimiz kurudu zaten hazır yemekten .
Öyle valla ,her şeyi sorun buranın . İnshallah az kaldı. 7 senemiz geçti sabırla. Bakalım ne olacakAyyyy bir an önce gelin inşallah burada her şekilde hallolur yemek işi
Oyy 7 yıl miii çok olmuş canoo yaaaaÖyle valla ,her şeyi sorun buranın . İnshallah az kaldı. 7 senemiz geçti sabırla. Bakalım ne olacak
Tek bebeisim var artikBiz iyiyiz canım sen nasilsin bebiişler nasil
Sukur done done yasiyorum :) tek bebekle devam ediyoruz oda iyi simdilikMerhaba canımçok şükür diyelim,sen nasılsın asıl ?
Olsun canımın ici bu sağlıkla olsun kucağına al da gerisi önemli değil Allah bilir herşeyin yerini sirasiniTek bebeisim var artikbiri malesef gorunmedi ama bunada sukur vardir bir bildigi Allahin
Oldu valla canım. Bu son sene inshallah ,amiiiiiiinOyy 7 yıl miii çok olmuş canoo yaaaa
Allah iyilik versin canımSukur done done yasiyorum :) tek bebekle devam ediyoruz oda iyi simdilik
Çok haklısın canım insallahhh hadi bakalım gelirsiniz inşallah biter bütün bunlar ama o kadın birakirmi oğlunu öyle hem siz niye aynı evde yaşıyorsunuz yaaaOldu valla canım. Bu son sene inshallah ,amiiiiiiinyoksa sonum
Aynen canim insallah darisi sana birtanem :)Olsun canımın ici bu sağlıkla olsun kucağına al da gerisi önemli değil Allah bilir herşeyin yerini sirasini
Alt kat kiracı çıkacak 1 aya dedi. Adam çıkmadı. En son 1 sene önce aniden öldü sapasağlam adam. Bende o kadar sene oturduk,aşağıya niye masraf edeyim. Nasılsa Tr gideceğiz dedim. Sonra kaza muhabbeti işte. Buralara geldikÇok haklısın canım insallahhh hadi bakalım gelirsiniz inşallah biter bütün bunlar ama o kadın birakirmi oğlunu öyle hem siz niye aynı evde yaşıyorsunuz yaaa
Synen minnosum saglikla sihhatle dogsun napalim diger minnosum gittiAllah iyilik versin canımbuna da çok şükür. Vardır bir hayrı
Vardır her şeyde bir hayır deyip tevekkül edeceğiz be canım. Allah yavrunu korusun,sağlıkla kavuştursun inshallah sanaSynen minnosum saglikla sihhatle dogsun napalim diger minnosum gittiBenim derdim mevcut sevdicegim
Sağol kuzum inşallahAynen canim insallah darisi sana birtanem :)
Hmmm haklisin nasılsa gelme planıniz var o gudubet kalacak.dimi orda gelmesin buralara pesinizdenAlt kat kiracı çıkacak 1 aya dedi. Adam çıkmadı. En son 1 sene önce aniden öldü sapasağlam adam. Bende o kadar sene oturduk,aşağıya niye masraf edeyim. Nasılsa Tr gideceğiz dedim. Sonra kaza muhabbeti işte. Buralara geldik
Yok yok kalacak. Gelemez o zaten. Biraz da diğer oğluşları uğraşsın. Bayramdan bayrama 5 dk gelmeyle aynı mı görsün. Buraya yapacağım masrafı Trde yaparım. Sıfırdan ev çok zor.Hmmm haklisin nasılsa gelme planıniz var o gudubet kalacak.dimi orda gelmesin buralara pesinizden
Varya kendiminki geliyor aklıma sen anlattıkça beter olsunlar çok rezil olacaklarda Allah büyükYok yok kalacak. Gelemez o zaten. Biraz da diğer oğluşları uğraşsın. Bayramdan bayrama 5 dk gelmeyle aynı mı görsün. Buraya yapacağım masrafı Trde yaparım. Sıfırdan ev çok zor.
Ne yaptım da verdi başıma diyorum . Ama inan daha iyi bir insan oldum. O kadar kötülük gördüm ki,aman dedim sakın böyle olma. Allah huzurunda soracağım bir bir. Sabrettik biz kazandık,boşver canım.Varya kendiminki geliyor aklıma sen anlattıkça beter olsunlar çok rezil olacaklarda Allah büyük
Amin insallah cok korkuyorumVardır her şeyde bir hayır deyip tevekkül edeceğiz be canım. Allah yavrunu korusun,sağlıkla kavuştursun inshallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?