Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Çok haklısın canım insallahhh hadi bakalım gelirsiniz inşallah biter bütün bunlar ama o kadın birakirmi oğlunu öyle hem siz niye aynı evde yaşıyorsunuz yaaa
Alt kat kiracı çıkacak 1 aya dedi. Adam çıkmadı. En son 1 sene önce aniden öldü sapasağlam adam. Bende o kadar sene oturduk,aşağıya niye masraf edeyim. Nasılsa Tr gideceğiz dedim. Sonra kaza muhabbeti işte. Buralara geldik

Hmmm haklisin nasılsa gelme planıniz var o gudubet kalacak.dimi orda gelmesin buralara pesinizden

Hmmm haklisin nasılsa gelme planıniz var o gudubet kalacak.dimi orda gelmesin buralara pesinizden
Yok yok kalacak. Gelemez o zaten. Biraz da diğer oğluşları uğraşsın. Bayramdan bayrama 5 dk gelmeyle aynı mı görsün. Buraya yapacağım masrafı Trde yaparım. Sıfırdan ev çok zor.

Yok yok kalacak. Gelemez o zaten. Biraz da diğer oğluşları uğraşsın. Bayramdan bayrama 5 dk gelmeyle aynı mı görsün. Buraya yapacağım masrafı Trde yaparım. Sıfırdan ev çok zor.
Varya kendiminki geliyor aklıma sen anlattıkça beter olsunlar çok rezil olacaklarda Allah büyük

Varya kendiminki geliyor aklıma sen anlattıkça beter olsunlar çok rezil olacaklarda Allah büyük
Ne yaptım da verdi başıma diyorum . Ama inan daha iyi bir insan oldum. O kadar kötülük gördüm ki,aman dedim sakın böyle olma. Allah huzurunda soracağım bir bir. Sabrettik biz kazandık,boşver canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…